Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Z filmu jsem pořád na rozpacích, některé pasáže jsou velmi dobré, ale má to i svá slabší místa, jako například nemastný neslaný záporák, šíleně dlouhá stopáž, ze které většinu tvoří představování postav spojené s flashbacky a klipovitos, kdy jednotlivé úseky samostatně fungují skvěle, ale jako celek to moc pohromadě nedrží :-k
@Dreamer
Hodně za to můžou postavy a jejich ztvárnění- Loki je jedna z mála fiktivních postav, ze kterých umím "vyšilovat", Tony je prostě Tony a docela jsem si oblíbila i tuny "vedlejších" postav- mamá Frigga, Pepper, Natasha, Son of Coul...
Dokonce jsem se kvůli nim nakonec dala i do komiksů, kterým jsem se snažila vyhýbat =D (Ať žije "Ultimátní komiksový komplet MARVEL"!!!). Popravdě ho má z Iron Manů asi nejradši... :anxious:
Mně se strašně líbí, jak to jde s Tonym postupně z kopce, Pepper přebírá firmu a ten její a Natashin chladný pohled při té konkurenční předváděčce na konci... k nezaplacení... =D
Mňa komixovky spočiatku nelákali (Spideyho som si rád pozrel ale takí Hulk, X-men, Superman nič z toho až raz som si pozrel práve Thora s podtitulom Last Avenger tak som si to "vygúglil" zistil čo sa chystá a potom už to je jasné :D
A v IM2 sa mi páčilo na súde ked ukázal ako všetci vytvárajú "ironmanov" Hlavne Hammer :D :D
Viděla jsem už šestkrát celý a párkrát navíc některé části. =D
Strašně se těším!!!
Bu-de Lo-ki a ma-má Fri-gga!!! :dance:
Was?
Jaké žůžo?
Zkus jinak formulovat otázku, třeba si poposednu z vedení. :anxious:
Já půjdu s bratrem- v případě, že nakonec budou titulky. Respektive ještě lépe- v takovém případě mne bude bratr zvát, protože já ho zvala na třetího Iron Mana. :dance:
1) Statečné srdceBitva u Stirlingu
ať nepřející tvrdí, že není historicky přesná, ale lepší středověkou bitvu zatím nikdo nenatočil
2) Excalibur - Král Artuš vyjíždí do poslední bitvy
3) Království Nebeské - bitka v lese nenašel jsem video, ale je to nejlepší scéna z celého filmu, příjde mě že tyhle menší bitky umí Scott nejlíp ( stejně jako střet s válečnými vozy v Gladiátoru)
4) Jindřích VOdklízení mrtvích po bitvě stejná slova žalmu si jako heslo zvolili Templáři
http://www.hitfix.com/news/24-films-that-may-make-2015-the-greatest-movie-year-ever
O Popoluške som počul, ale neviem, či by som ju zaradil ako Tešiť sa na ňu. Skôr ma len bude zaujímať, ako to bude vyzerať. Tintinove dobrodružstvá - no jednotka ma dosť nudila a neprišla mi tak vtipná, na akú sa hrala a hlavný hrdina bol neskutočne nesympatický - to ma odrádza od pokračovania. Avatar bola podivná nuda. Fantastickú štvorku by som tam zaradil len ak by som vedel, čo to má byť - prequel/sequel/remake?
A na pár dalších se nejspíš taky podívám, ale vyloženě očekávat je nebudu. :hand:
Jo to si taky vždycky říkám o tom roce co máme před sebou. Na papíře to všechno vypadá super. Ale nakonec to vždycky skončí tak, že třetina toho je odložena na další rok. U další třetiny klesna zájem hned po prvním traileru a zbytek už jsou jen hezké obrázky.
Montezuma prolévá bohům krev tisíců objetovaných zajatců a věští z hvězd.
Assassin's Creed - Věrná adaptace, ale propadák
Peanuts - Co to sakra je?
Inferno - ???
Cinderella - Průměrný animák
Mission Impossible 5 - Zbytečný film
Terminator sequel - Průměrný film. Konec Arnieho kariéry.
Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - Podle názvu to vypadá jako zhmotněný zlí sen
Finding Dory - finanční úspěch, kvalitou však další hřebíček do rakve Pixaru
Independence Day sequel - Bohové proč? Emmerich zníči nejen Planetu Zemi. Epičnost zaručena.
Ant-Man - Komerční úspěch, ale jinak sračka
Picture Perfect 2 - ???
The Adventures of Tintin 2 - Simpatický film, který se však jen tak tak zaplatí a brzy z hlavy vyšumí
Pixar's Inside Out - Co to sakra je?
Avengers: Age of Ultron - Rekordní tržby. Kvalita někde na dovolené
Avatar 2 - Lehce nadprůměrný film. Komerční úspěch
Man of Steel sequel [Superman-Batman] - odloženo na příští rok
Star Wars Episode VII - Komerční úspěch jako kráva. Kritici na pochybách. Fanoušci rozerváni na dva tábory
Kung Fu Panda 3 - Lehce podprůměrný film
Fantastic Four - zbytečnost
James Bond 24 - Vysoké očekávání, zklamání, přesto celkem dobrý film
Pirates of the Caribbean 5 - Propadák, Johnny Depp navždy v druhé lize
Warcraft - Epický průser jak poleno. Kvůli dotáčkám odloženo na přístí rok
Hunger Games: Mockingjay, Pt. 2 - Rekordy v návštěvnosti, film nemastný neslaný
No čo? Som večný optimista :D
@Branislav_Gepeto Fantastic 4 je nový začiatok s novými hercami atd.
ja čakám na :
Dark Tower - 3-4-6velkofilmov / miniseria v hbo štýle,
Isaac Asimov Foundations - -//- to isté
Sapkovski´ Zaklínač - tích 6-7 knih - formát to isté, by ich mohlo napadnúť spraviť, napr.pre také hbo by to sadlo jak ..kukurica pre sviňu, dalšie také drsno-temné pseudohistorické realističné fantasy/romantická dráma :p :twisted: (ten seriál polskej produkcie bol síce dobrý, ano snaha ok, ale - slabý aj tak, holt, za málo penez, málo muziky ;)/
a dalšie také podobné,
napr. ted spravili nejakú novelu, esej od Stanislawa Lema - Futurologický Kongres,
tieš Cloud Atlas bol excellent,
atakpod.
inu, dalšie takéto, v tejto "basovej linke" ? : :p :dance: 8-) :
Terminator sequel - "Průměrný film. Konec Arnieho kariéry." - to jako len čakáš, že to bude taký prepadák ? nemyslím, (takmer) všetky filmy o skynete s Arnoldom si držali +- svoju docela vysokú úroven, myslím, že aj tento si ustriehnu
..kdyžtak, lepšie jako nic, tam aj tak ide hlavne o ten príbeh, na ten sme zvedavý, takže aj oni by sa mali sústrediť hlavne na príbeh, + možno pridať pár novích nápadov, ale najma dobre zvládnut staré poctivé vypravačské remeslo/umení..