Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
mexikuamericeAle taký film Perún ešte neexistuje... :D Máme vlastneckých bohov
(nicméně, tohle sice perun neni, ale i tak... http://www.csfd.cz/film/241802-knezna-libuse/strana-5/)
http://www.csfd.cz/film/27797-dobry-kral-vaclav/
@Dreamer a predstav si že tvoji obľúbení Wayne a Kent sa stretnú zoči-voči v "súboji stroročia" v roku 2015 si urob čas na Man of Steel 2 ;-)
IM2 sa asi nepáčil nikomu, IM3 je zaujímavý ale vadilo mi pár veci: prečo to je vianočný film? umelo sa snažia natlačiť vianoce už cez leto, ten malý chalan ma neuveriteľne iritoval (yay Disney) a ten záver
X-men je kategória sama o sebe, prvý film je ešte nostalgia tak ten mám celkom rád, ale zvyšok ... 2 film už ani neviem o čom bol, 3ka WOW takto zahodiť postavu Phoneyx (odporúčam prečítať Uncanny X-Men: Dark Phoenix je to 300x lepšie ako ten film), Wolverin film bol asi najväčší odpad zo všetkého (ten najnovší som ešte nevidel tak ten nesúdim)
Filmy o Hulkovy boli tiež príšerné a pritom má Hulk v komixoch také zaujímavé príbehy napr World War Hulk alebo Planet Hulk. Tajne dúfam že na konci Avengers 2 vystrelia Hulka do vesmíru, potom urobia solo príbeh kde sa inšpirujú komixom Planet Hulk a v Avengers 3 sa Hulk vráti na Zem kde sa Avengerom pomstí (môžem snívať)
A Hulk je smutný príbeh :'-( tri filmy - stale iný herec (solovky ako hovoríš bieda) ale do Avengers prišiel ten najlepší. V tej najlepšej forme.
A pri X-menoch trošku zaostávam videl som iba prvých a dvojku som vypol po par minutach a nič ine som nevidel
Třeba jak si tam vyhráli s jednou z nejslavnějších fotek po kapitulaci Japonska, nebo chudák hipisačka
Čo ma Marvel spoločné s Vianocami? Tak veľa ako každá spoločnosť ryžuje na sviatkoch ale toto vidím skôr ako zásluhu Disney ktoré chcelo mať superhrdinský film ktorý by sa dal pozerať (a hlavne predávať) počas Vianoc.
Čo sa týka konca IM3 tak ma veľmi sklamal v komixe keď si tony zobral Extremis stal sa z neho superčlovek, rýchlejší, silnejší, vedel liečiť sa ako Wolverin a získal technopatiu (dokázal napr pozerať cez satelity a odpočúvať hocaké telefóny na svete), vo filme ledva porazil jedného človeka nakazeného Extremisom..
Filmy sa bohužiaľ nikdy nebudu chytať na komixy, taký Avengers vs X-men na konci ktorého sa
Alebo taký Thor: God of Thunder, kde na Zem prichádza lovec bohov a Thor vie že si s ním neporadí sám tak mu na pomoc prichádza mladý Thor (zábavný nezodpovedný a hlučný) a starý Thor (ktorý sa už viac podobá na Odina)
Superior Spider-Man - kde Parker zomiera a do jeho tela vstupuje Dr. Octopus ktorý si povie že on bude vo všetkom lepší ako Peter bude z neho Superior Spiderman - ale stále je v ňom niečo z kriminálnika - uteká z bojov ktoré nemôže vyhrať aj keď pritom zahynú ľudia a neustále sa snaží vyspať s Mary Jane - toto sa nedá porovnať s tým, otrasným, scateboard jazdiacim fotografom z najnovšieho filmu.
Ale toto je u mňa tak ako u GoT, proste seriál nebude nikdy tak dobrý ako knihy.
Ale je pravda že je to "superdobrák" váčší ako Metroman z Megamind :D tím viac pasuje k Tonymu :D :D Tony
@Thorar To mi je jasné, Marvel ma stovky svetov, filmy by podľa mňa mali čerpať z toho čo komix až tak dobre nevie predať: súboje a akcia. Tá bola v Avengers perfektná, ale taký súboj Deadpoola a Wolverina - to bolo otrasné.
Pár vecí z filmov čo zmenili sa mi aj páčilo napr. to že Jarvis bol roboť a nie človek + mám rád herca čo ho daboval
a nevieš mi povedať čo za film je ten "batman" bozkavájucí sa na pozadí s bombou?
K tej scéne v Avengers - to malo byť vtipné. Problém je ten, že ten režisér sa nevedel rozhodnúť, či robí komédiu/paródiu alebo normálny akčný films s trochou vážnosti. Takých vtípkov, ktoré tam nesedeli, bolo viac.
@Montezuma3 čiže to je vážne batman? díky to si budem musieť pozrieť
@Dreamer presne tak pri takých filmoch sa netreba zamýšľať nad nejakými nereálnosťami