Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1177178180182183394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. srpna 2013
  • Naštěstí zapomínají aspoň na slovanské bohy :dance:
    @svoa00 Nezabúdajú, len naš mytológia nie je zaujímavá. Príliš málo incestu a vraždenia :)
  • upraveno 6. srpna 2013
  • Je dobře že zapomíná, nechci vidět co by z naší mytologie udělal Holyúd.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kněžna Libuše musí bejt soudě dle ukázek něco příšernýho, ale i po formální stránce na vyšší úrovni stojící Dobrý král Václav není ani trochu dobrý film...
    http://www.csfd.cz/film/27797-dobry-kral-vaclav/
  • že to není dobrý film jsem podle toho hodnocení poznal :) jinak už někdo viděl http://www.csfd.cz/film/293006-velky-gatsby/ ?
  • @Everett_Young v Thorovi je celkom zaujímave aj to že príde chlapík z inej planéty a plynulo si hovorí po anglicky :D Norštinu by som pochopil ale angličtina...

@Dreamer a predstav si že tvoji obľúbení Wayne a Kent sa stretnú zoči-voči v "súboji stroročia" v roku 2015 si urob čas na Man of Steel 2 ;-)
  • @JoeGyry v Captain America možeš nenávidieť toho červeneho (ani za ... mi nenapadne jeho meno) a v Thorovi zase Lokiho :D :D neviem či natlačiť vianoce ved čo ma Marvel s Vianocami? možno len ten "ohňostroj" bol hodný iba Vianoc :D :D ale vezmi si že kto vytvoril Jarvisa? ;-) mal veľkú zásluhu na víťazstve aj keby len sedel doma a pozeral sa ako obleky lietajú a vyhrávajú :D
    A Hulk je smutný príbeh :'-( tri filmy - stale iný herec (solovky ako hovoríš bieda) ale do Avengers prišiel ten najlepší. V tej najlepšej forme.
    A pri X-menoch trošku zaostávam videl som iba prvých a dvojku som vypol po par minutach a nič ine som nevidel
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @JoeGyry Kapitán Amerika je monstrózní blb kterému jsem přál opravdu ošklivý osud.
    @Everett_Young Všetci nenávidia Kapitána Ameriku a všetci milujú Lokiho. Každému sa protiví ten spravodlivý a čestný bojovník za dobro a každý zbožňuje tohto temného boha, čo zmanipuloval situáciu pre svoj osobný prospech a rozvinul intrigy voči svojmu bratovi nehovoriac o plánovaní skazy ľudstva. Táto generácia je proste skazená :D
    @Branislav_Gepeto Nic proti Lokimu (jen se mi nelíbilo jakého blbce z něj udělali v Avengers, hlavně ta jeho scéna s Hulkem) ale Kapitána Ameriku nesnáším, co jsem přečetl první komiks ve kterém se objevil. Je to naprosto hloupá patetická figurka která má ztělesňovat USA. Je to neskutečný blbec a i se tak chová. Kdyby to v Avengers skončilo těmi "pár koly v ringu" proti Iron Manovi, dostal by takový výprask jaký ještě neviděl. Je to snad nejhorší Marvelovská postava. Přibližuje se k němu snad jen Charles Xavier.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Captain America měl několik restartů, přečetl jsem s ním určitě stovku komiksů (čitelné to pro mě bylo až od 5. verze, restartu z 2005) a nejvíc mi vyhovuje v Ultimate světě. Já mám pro něj slabost. Líbí se mi to jak nezapadá do toho dnešního světa, nerozumí mu, není schopnej se s ním smířit.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 6. srpna 2013
    Filmy nikdy nebudou jako komiksy, protože se odehrávají v jiném světě, stejně jako se liší komiksy. Je blbost říct že se "film liší od komiksu a jak to v komiksu bylo jinak", protože i komiksy jsou úplně jiné a mají své rozdílné světy. Dosaděj před jméno superhrdiny nějakou jinou přípounu a ejhle, máme tu další restart, jinej než ostatní.
  • @Draconos Ultron bude Jarvis, Tony sa vráti aby zastavil Ultrona/Jarvisa.

@Thorar To mi je jasné, Marvel ma stovky svetov, filmy by podľa mňa mali čerpať z toho čo komix až tak dobre nevie predať: súboje a akcia. Tá bola v Avengers perfektná, ale taký súboj Deadpoola a Wolverina - to bolo otrasné.
    Pár vecí z filmov čo zmenili sa mi aj páčilo napr. to že Jarvis bol roboť a nie človek + mám rád herca čo ho daboval
  • @JoeGyry No veď také niečo som aj predpokladal predsa len je Jarvis až moc samostatný už teraz ale on bol človek!? Ako nejaký domáci sluha alebo také niečo?
  • @Montezuma3 až teraz som si pozrel to video a...len...wau :applause: je perfektné práve pre takéto scény nemám takú nechuť k efektom a blockbustrom ako poniektorí
    a nevieš mi povedať čo za film je ten "batman" bozkavájucí sa na pozadí s bombou?
    @Everett_Young Vidím, že ty protagonistov moc nemusíš :D Nu, ja ich poznám jedine z filmov, takže komiksové originály posúdiť neviem... Ale Xavier mi prišiel v pohode.

K tej scéne v Avengers - to malo byť vtipné. Problém je ten, že ten režisér sa nevedel rozhodnúť, či robí komédiu/paródiu alebo normálny akčný films s trochou vážnosti. Takých vtípkov, ktoré tam nesedeli, bolo viac.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Draconos Jestli myslíš to v 2:37 tak to je Watchmen
    @Branislav_Gepeto Xavier je věčný pacifista který by hlásal mír i kdyby se lidé rozhodli doopravdy začít mutanty vyhlazovat a dojel by na to že by si až moc dlouho myslel jak má všechno pod kontrolou. Magneto, kterého dost lidí kvůli jeho "preventivnímu úderu" přirovnává k Hitlerovi (spíš bych to jeho snažení přirovnal k situaci kdyby se židé vzbouřili a rozhodli se vyhladit pro změnu něměcko) to bere pragmaticky a snaží se chránit svoje mutanty včetně CHarlese který ho akorát brzdí.
  • @Everett_Young Čítal si Avengers vs. X-Men? Lebo ak nie mohlo by sa ti to páčiť
  • @JoeGyry tak to som rád že vo filme nie :D
    @Montezuma3 čiže to je vážne batman? díky to si budem musieť pozrieť
    @Dreamer presne tak pri takých filmoch sa netreba zamýšľať nad nejakými nereálnosťami
  • @derfel Co si myslela? Že když na ní míří kupa natěšených empíků (vzpomeňme si na Foresta) že tam budou jen stát a nevystřelí? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.