Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1186187189191192394

Komentáře

• @MissUtahraptor o Peggy teraz vyjde minifilm :) kde bude hl. postavou
  • @MissUtahraptor Like Like Like :D :applause: ale zase poväčšinou to su vedlajšie postavy :D oni nie su tie superhrdinky :D
  • @JoeGyry Prý už vyšel. Mám v kompu odkaz, jen si ho pustit. :D

@Draconos Ale jsou. :D Svým způsobem. ;) (A Pepper dostala svých klasicky superhrdinských pět minut slávy v IM3.)
    A co jsem koukala třeba na tumblr, mají docela vysokou oblíbenost na to, kolik času tráví na obrazovce (hl. Darcy). I já půjdu na druhého Thora ze dvou důvodů- první se jmenuje Loki, druhý mamá Frigga. =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Montezuma3 Tenhle film nevěřim že někdy vyjde :-)
    "Hořkosladká komedie, kde se příběhy několika lidí navzájem proplétají a ovlivňují". Vraž tam Vilheimovou, Geislerovou, Lišku a Macháčka nebo zacil na starší publikum s Duškem, Donutilem, Holubovou, Polívkou, Otři se o totalitu a máš hit. Z toho už bych blil. Jeden film jak druhej.

Dal bych cokoliv za něco nového.
  • @Montezuma3 Není ten hlavní hrdina z toho traileru taky nějaká postava z takovýho sračkoidního nováckýho seriálu, co běžel asi tak před rokem? Přežila jsem dva tři díly, na víc jsem neměla morál, taky částečně kvůli tomuto, mě naprosto nesympatickému, individuu. :-)

@Thorar Cokoliv? Kdo ti brání natočit si vlastní film podle svých přestav? Kdybys dal cokoliv :-) Ne, teď už pekelně vážně - já s tebou souhlasím, české filmy tohoto rázu by ani nemusely mít vlastní názvy, prostě jenom čísla, aby se to nějak odlišilo. :-?
    Já jsem dneska protivná, protože závidím sestřičkám a bratrovi, že šli do školy a já ne, takže se to bude projevovat asi všude.
    @Seans Kdybych natočil film podle svých představ tak na to nikdo nepůjde a ještě mě zavřou :-D Rád bych jen něco jiného. Teda ne ve stylu kameňák, ani blbé pohádky jako Saxána 2 :-)

A proč jsi nešla do školy šprtko?
  • @Thorar Náhodou, já bych se na originální představy podívat klidně šla. Ale s tím trailerem, dost se bojím o český "svět, kterému hrozí zkáza". Proč to nepřenechat někomu, kdo tomu trošku rozumí? Teenagery to nenadchne, protože je to český a málo akční (teda vypadá to tak) a pro koho jinýho vy tento film měl být?

Protože mě ještě nezačala a náš starej třídní má primány, takže na nás, veterány nemá čas. :-)
    @Seans Tomu filmu už ujel vlak, teď už asi šanci masově oslovit nemá, nebo se třeba mýlím a bud to hit. Já osobně jsem se na to hrozně těšil a žral každou podrobnost, ale teď už k tomu mám skoro odpor. Bude to ale krásně utopených 100 mega :-)
  • @Everett_Young třeba nezačíná vůbec =D
  • @MissUtahraptor Ešte @Thorar :D

A o Equestria Girls viem, ale zatiaľ som nedostal odvahu si to pozrieť. :D
    @MissUtahraptor víme, už jsem to sem i psal, ale já nevim no, nechce se mi do toho :-)

ještě jsi zapomněla na @Nevada největší brony na foru :-D
  • upraveno 4. září 2013
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Miss_Utahraptor Jupí, jupí. Až zítra udělám zkoušku, tak si dám nějaký ze starých dílů a u toho stáhnu film a bude pohodička :D Jinak jsem o něm nevěděla, díky za info! :)
  • upraveno 4. září 2013
    @Melindaaaa zkoušku ? vš.majú aj ted nejaké zkuškové termíny ?, v sept., na konci léta?
    :anxious:
    ( pýtam sa, prtže aj mne ostali nejaké 1 - 2, ale (aspon myslím, a dúfam ;D), že až na zimné zkoušk.období :=)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Třeba my máme zkouškové prakticky do začátku dalšího školního roku a ten začíná v říjnu. ;)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell No my(VŠCHT) máme o dva týdny zkrácené zkouškové v květnu/červnu a ty dva týdny máme až na přelomu srpna/září :) (ne že by to bylo nějak super, ale tak co nadělám)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.