otázka je kto je ten rytier v anonymite. kráľovského rodu asi nebude, to by ho egg poznal. tak či tak, to bude evidennte niekto podstatný a spätý s pointou poviedky. môže to byť niekto z Dorne?
no na anglickych forach pisu ze to je zatial najlepsia poviedka z celeho cyklu tak sa uz tiez tesim. co sa tyka rytiera, moj osobny tip je Bloodraven. ved uvidime...btw. dufam ze hlasujete a podporite Jaimeho v jeho prvom suboji: http://www.suvudu.com/
Právě jsem se vtátil z hradu. Totiž z Whitehallu, toho času mléčně bílé tvrze někde na Trojzubci... Je to radost, přečíst si po čase takhle hutnou povídku, navíc ze Západozemí, kde už jsem nebyl ani nepamatuju. Připomněl jsem si pár věcí, zejména to, že je GRRM fakt neskutečně skvělý vypravěč a spisovatel. Byla by to pro mě radost přeložit to, ale 200,000 znaků je fakt kláda, to by byla práce na plný úvazek na půl druhého týdne... Pfff. Mno, uvidíme, jak to budu mít s volným časem. O zkouškovém ho moc není, na druhou stranu je známo, že se v tenhle čas dělá všechno ostatní s daleko větším gustem, než právě to učení. Počítám, že už vás to bude mít taky pár přečteno... Nezaložíme tady někde přísně tajné spoiler vlákno, kde bychom to trochu spiklenecky rozebrali? :)
Komentáře