Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
to by som odporúčal každopádne skor cez univerzity,/vš., jako cez nejaké pofidérne šmejdo-agentúry..
uni majú tiež dosť vela roznych výmenních štud.pobytov, stáží - pre Phd.místa, ale ovšem aj pre bc.stupeň
tak napr.čo poznám výzkumná skupina(stredoeuropska) QUTE.sk, a pod. -ovšem, nejaké požiadavky a podmienky na člveka tam majú aj oni, ale zas, v tíchto odvetviach,/oboroch, sa ti nemože stať, že skončíš jak žebrák v cudzine nekde, bez ničoho (alebo hoc aj tu, v cz-sk ;)
VLC mi po novém nainstalování nechce zobrazovat všechny znaky v titulcích (hlavně ř mu vadí)- co s tím? Vím, že se má přenastavit něco v nástrojích-> nastavení -> titulcích-> ?kódování?, ale nemůžu najít to správné. :-k
http://www.titulky.com/index.php?film=1&Prispevek=665426
@Nevada Díky, už se povedlo. :)
Na svém kompu jsem měla původně jenom klasický Windows Media Player, na domácím ještě QuickPlayer (tuším). Pak jsem si pořídila GOM, protože mi byl doporučen, když mi tamty něco nechtěly brát a používám hlavně ten. VLC mi, tuším, taky někdo doporučil, kvůli 200 % zvuku jako možnosti.