Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Trochu se obávám kvůli placení kreditkou přes internet. Pay pal nemám. Možná jsem moc paranoidní, ale nikdy jsem tak nic neplatila..
Díky!
A s platbou jsi mě uklidnila. Ono ne že bych měla na účtu miliony, ale tak stejně, člověk je opatrnej, že jo :)
Ale nakupování na Amazonu, bookdepository, iTunes atd. bych se nebála. Mám nastavený limit na kartu pro platby přes internet a víc už pro to asi udělat nemůžu. ;-)
Pay pal je případně děsně jednoduché založit (zvládla jsem to i já :D ) - ten používám při nákupech ze zahraničí, platební kartou zatím jen v ČR (hlavně kino a pár výjimek).
Nevíte případně co s tím?
Bookdepository je v pohodě. Objednáváno několikrát, placeno kartou, zboží přišlo v pořádku.
Tak nevím, jestli je to chyba té aplikace (World of Ice and Fire, btw :D) nebo chyba iTunes.
..aha..tak to som taký problém ešte nemal.. pri zakladaní kariet k učtu,alebo pri zakladaní kreditných kariet sa ma nikdy v banke nepýtali, či má, alebo nema byt povolené/obmedzené platenie v internet.obchodoch
@Athal KB...tiše doufám, že žádné speciální karty potřebovat nebudu :)