Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To su nazvy slovenskych mineralok :)
Nevím, co je to za kreténský systém- všechno normálně anglicky a sem- tam čeština bez diakritiky... :roll:
@Everett_Young Wow ten mi vôbec nenapadol, diky za typ ak sa mi nepodarí zohnať uniformu tak pôjdem za Guvernéra
jakejkoli pirát, ale budeš si muset sehnat papouška, kterej ti nesmí uleťet !!!!
=D
nebo Žižka
nebo Iorveth
Ja osobne masove salaty nerobim. Pre mna je salatom salat (tento tyzden som objavila salat dubovy list), ktory si natrham a potom macam pri jedle do citronovo olivoveho dipu (napriklad k takemu studenemu lososovi v kabatiku) :). Tie zalievky nasich mam s cukrom, octom a zvednutym salatom...bleee :)
Nakrájala rajčiny, cibule, šmarila to do listového šalátu, k tomu nakládané mäso a zaliala čímsi hnedým, čo vyzeralo ako ocot s nejakými prísadami - znie to divne, ale ten kyslí octový zálev s nejakými koreninami sa k tomu alátu fakt hodil.
@Leci skúsim diky! Dúfam že ma to nasýti, nemám so šalátami skúsenosti
@Gepeto možno balzamikový ocot? Ten používa babka, treba si na jeho chuť zvyknúť ale potom je chutný.
Jinak za mne kuskus, tuňák, okurka salátovka, rajčata, kukuřice, sýr na kostky, sůl, pepř, olivový olej (zeleninu možno dodat i další podle fantazie).
@brbr odvtedy bol mrazák už znova aspoň raz naplnený no znova sa to míňa. Momentálne mi jeden pán ponúkal klokanie mäso ale do toho sa mi teda veľmi nechce :D
Inak skúsil som Hildegardin nápad (napísala ako prvá takže idem po poradí) a vymenil som majonézu za biely jogurt a je to veľmi hnusné :D ale verím že ked to nechám cez noc v chladničke tak tie chute z mäsa a zeleniny prejdú aj do toho jogurtu, poprípade dám nabudúce menej jogurtu.