Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nejlíp se k tomu hodí brambory :)
http://www.apetitonline.cz/recepty/2615-plnene-kureci-rizky-po-kyjevsku.html
(to máslo nemusí být ztuhlé, jde to tam nacpat i tak)
@Michelle uff :D vyzerá to chutne možno keď mi príde niekto pomôcť tak to zvládnem, lebo sám si na to netrúfam :D
mam plnú mrazničku kuracích pŕs treba ich využiť :D
keď som bol vegán jedol som zeleninovú polievku ktorú som si urobil do 5 litrového hrnca a vydržalo mi to max 2 dni. Dnes tu polievku nemôžem ani len cítiť.
Ale keď začne škola tak sa mi trocha spestrí jedálniček keďže školské obedy sú stále iné yuhú.
@Thorar tak z núdze cnosť :/. Mne bravčovina nechutí, hovädzie je drahé, ostáva len kuracina :D
kuřecínejlepší :-)/ alebo s ananasom
(to s tou brosky§ou nemusia byť len prsia, ale tak je to najznámejšie
@Rolandzee-Zafira-Winterfell oh nemam veľmi rád kombináciu ovocie a mäso, minule mi kamoška urobila kuracie prsia na chilly a mede a musím povedať že mi to nechutilo.
@Montezuma3
@Melindaaaa najhoršie je keď idem s kamošmi na pizzu a každý z nich si objedná Hawaii, wueh.. šunka a ananas to predsa nejde dokopy
P.S.: Uzurpátorské sklony v různých situacích mívám, ale fanoušek Roberta rozhodně nejsem... :D