Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
My jsme se nakonec doma rozhodli pro Agricolu, páč by ji nemuseli příbuzní mít a vypadá zajímavě. Takže děkuji všem za nápady, určitě je využiji při dalších návštěvách/narozeninách/Vánocích apod. :) (Během vybírání jsme si s bráchou každý našli hru, kterou nutně potřebujeme k Vánocům :D )
A ktore hry to chcete na Vianoce? :)
zaujali ma už podla tích (dobre-znejúcich) názvov :p :-)
Brácha chce Civilizaci a já Hru o trůny (když už je konečně i v ČJ a mohli bychom ji hrát všichni) (+ poníkové Monopoly =D )
Jinak moje nejoblíbenější hra poslední doby je Ticket to ride.
Onehda sme hrali so susedmi a sused vhlasil, ze on odmieta hrat s drakom, lebo to nie je fer :)
H.o.T. by som bral tieš :P
Vďaka. Zdá sa, že pre hry a pod. to bude chcieť desktop, avšak ak sa mi aj niekam podarí dostať na vysokú tak to rozhodne nebude blízko. Najlepšie by bolo nejaký dobrý PC a lacnejší notebook. Lenže v mojom prípade sú tie možnosti zlé už pre jedno z toho :D Uvidíme.