Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1434446484975

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Tom problém je to "kdyby", proto budeš pořád tlačit nevědomě na pilu a odradíš ho.
    @Černá_Alison není to složitější, jde o okolnosti seznámení. Podívej se na Toma jak celý zrůžověl když o něm mluví. Tady se prostě lidi nějak poznávaj, o nic nejde, ale u něj jde o lásku na první pohled.
  • @Thorar To třeba ano, ale může tam dojít k dohodě. Taky jsem měla spolužačku, která mi psala milostné básně (mám je dodnes schované narozdíl od klučičích). Ale vyjasnily jsme si, že já její city neopětuji, ovšam proti přátelství vůbec nic nemám. Bydlely jsme spolu potom na privátě v jednom pokoji. Já na ni vzpomínám ráda jako na inteligentního člověka. (Mimochodem to byla nejatraktivnější holka v ročníku.)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Černá_Alison A za mnou si jí poslat nemohla? :wall:
  • Aby ti dělala chůvu? :-)) Byla ještě o rok a půl starší než já :-))
  • @Thorar A o to jde, zeptat se "většinových" lidí (neodříznutých od normální společnosti a přeci tak trochu geeků jako on) co pro ně je a co není za hranou, abych si stanovil hranice abych i "neúmyslně" za hranici nechodil a na pilu netlačil
    @Černá_Alison A to si jí musela odmítnout? :twisted: =D
    @Černá_Alison podívej se na to z jejího pohledu. Sice souhlasila, ale jestli do tebe byla udělaná tak to muselo trvat přemáhat se jak je jen tvoje kamarádka a nic víc. Stejně jako Tom.
  • @Tom Myslím, že vyvaruješ-li se doteků byť náhodných a narážek, které by mohli slyšet ostatní, tak bys měl zůstat v mezích.
  • @Černá_Alison Tak jeden dost neúmyslný vtípek jsem udělal a málem se udusil snídaní :D
  • @Tom Na tu akci ho raději nezvi :-)
  • @Černá_Alison Přemýšlel jsem ho spíš pozvat na služebku do Brazílie, když chce být ten terénní výzkumník zvířátek :D
    @Tom A ty budeš to zvířátko které bude zkoumat? :twisted:
  • @Tom Joj ubožák z biologické fakulty? :-D Tak to ho možná i znám :-D
  • @Everett_Young rekl bych ze na to ho nepotrebuju unaset do Brazilie :D
  • @Černá_Alison Tenhle rok jde do prváku v ČB.
  • Tak to ho neznám :-) Ale na tu Brazílii bys ho utáhnout mohl :-))
  • @Thorar add. přemáhání, už v něm mám celkem úspěšnou zkušenost :) Není to až tak žhavé, pár týdnů to trvá, ale sedne si to.
  • @Černá_Alison Můžu ti dát popis, fotku a třídu :D A můžeš ho pro mě špehovat! :D
  • @Tom Kdepak :-) Já nechci nic vědět :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Tom Já jsem fakt pro, pokud ti na tom záleží, říct "rád bych se s tebou přátelil ve vší počestnosti". Lepší radu nedám.

@Černá_Alison Mně básně nepsali ani kluci :)
  • Že se míchám do debaty, Tome, on ví, že jsi gay? Pokud ne, tak se přece můžete začít přátelit jako ostatní normální :-) chlapi. Ale předpokládám, že kdyby to bylo takhle jednoduché, tak se neptáš.
  • upraveno 6. srpna 2013
    Černá_Alison napsal(a):

@Thorar To třeba ano, ale může tam dojít k dohodě. Taky jsem měla spolužačku, která mi psala milostné básně (mám je dodnes schované narozdíl od klučičích). Ale vyjasnily jsme si, že já její city neopětuji, ovšam proti přátelství vůbec nic nemám. Bydlely jsme spolu potom na privátě v jednom pokoji. Já na ni vzpomínám ráda jako na inteligentního člověka. (Mimochodem to byla nejatraktivnější holka v ročníku.)

tak toto ma zaujalo, jako ´to´ potom mohla "vydržať", aj po odmietnutí, bývať *"s 1 babou, v 1 pokoji" (hoci ne s cizí, jako to má v songu R.Mueller :D :-) , však to ste tam, obe spolu, museli mať docela dosť "dusno" či ne? :twisted: :onfire:
    ..alebo jej to potom stačilo už aj -jen tak, platonicky.. ;D)
    hehe, škoda, mohla byť girl-girl clip ;:D :-P :dance:
    ..tak ma napadlo, napíšeme erotoickú povídku ? ;:P 8-)

p.s. btw. proč ne aj básnički od kluku, neodkladaš ? :/(
  • @brbr vesele jsem se bokem družil s gayi o kterých se to všeobecně vědělo, a ten kluk není rozhodně blbý (a mé kotěcí očka řvoucí chci tě asi taky hodně napovídali) :D
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Žádné dusno. narozdíl od chlapů do mně nikdy nehučela, nepřemlouvala, neukecávala, nevtírala se. Já jsem ji neprovokovala. Ani jsem o ní nic neroztrubovala. Čas od času jsem našla na stole novou básničku.
    A schovávala jsem si je, protože měly úroveň a byly skutečně upřímné, něžné a nevulgární.
    Ale vlastně kecám, od jednoho kluka jsem si pár básniček schovala, ty co mi posílal ještě po škole, když se odstěhoval do Švýcarska. Třeba o mých rukou a dlaních, kde psaní zápisků do sešitu popisoval jako labutě plující po jezeře :-)
    Ještě od jednoho kluka bych si básničky schovala, ale ty byly v elektronické podobě na "Písmákovi", leč on je smazal :( A já jsem si je blbec neuložila...
  • upraveno 8. srpna 2013
    (
    (..ale ty byly v elektronické podobě na "Písmákovi", leč on je smazal A já jsem si je blbec neuložila... - skušala si *waybackmachine" (webarchive.org)., alebo google-cache skusime :o :-$ :arrow: ))
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Skutečně netuším, jak to myslíš? :-))
  • myslim to tak, že tie basnicyky z Písmáka by mohli, MOHLI by byt ulozene ešte na web-archive.org (wayback machine), co je presne to, co vraví názov - skenuje a ukladá to www stranky,
    neco podobne jako google-cache

takze ked zadáš v tom webarchive.org presný link, alebo aj hlavnú doménu toho webu písmak, tak hned uvidiš, či a kolko toho ofotil a archivoval
  • Před deseti lety?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.