Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://praha.idnes.cz/organizatori-ocekavaji-v-pruvodu-prague-pride-patnact-tisic-lidi-py8-/praha-zpravy.aspx?c=A130806_143607_praha-zpravy_bur
@Černá_Alison Mně básně nepsali ani kluci :)
..alebo jej to potom stačilo už aj -jen tak, platonicky.. ;D)
hehe, škoda, mohla byť girl-girl clip ;:D :-P :dance:
..tak ma napadlo, napíšeme erotoickú povídku ? ;:P 8-)
p.s. btw. proč ne aj básnički od kluku, neodkladaš ? :/(
A schovávala jsem si je, protože měly úroveň a byly skutečně upřímné, něžné a nevulgární.
Ale vlastně kecám, od jednoho kluka jsem si pár básniček schovala, ty co mi posílal ještě po škole, když se odstěhoval do Švýcarska. Třeba o mých rukou a dlaních, kde psaní zápisků do sešitu popisoval jako labutě plující po jezeře :-)
Ještě od jednoho kluka bych si básničky schovala, ale ty byly v elektronické podobě na "Písmákovi", leč on je smazal :( A já jsem si je blbec neuložila...
(..ale ty byly v elektronické podobě na "Písmákovi", leč on je smazal A já jsem si je blbec neuložila... - skušala si *waybackmachine" (webarchive.org)., alebo google-cache skusime :o :-$ :arrow: ))neco podobne jako google-cache
takze ked zadáš v tom webarchive.org presný link, alebo aj hlavnú doménu toho webu písmak, tak hned uvidiš, či a kolko toho ofotil a archivoval