Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1484951535475

Komentáře

• M1on napsal(a):

@Rolandzee-Zafira-Winterfell no MMORPG je problém že ta RPG složka se vytrácí, když každej se honí za nejlepším gearem.

? rpg-časť sa vytráca, jáák vytráca ? :\
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mal som za to, že taktika a stratégia je temer to isté. Beztak ale stále vychádzam z reklamy :)
  • upraveno 20. srpna 2013
    nene, zrovna toisté neni, heh to by ti vo Vyškove,/Martine dali, co proto ! :D)
  • @M1on Já mluvil o hrách jako je AA, Battlefield 3, SpecOps: The Line, či Diablo III (vše na nejvyšší detaily 16:9 rozlišení)
  • upraveno 21. srpna 2013
    @Tom Hraješ diablo 3? :) já to hrál max dva měsíce pak mě to nějak přestalo bavit.
  • @M1on Tak já to rozehrál před pár týdny, jsem ho našel originál v akci za 750Kč krabicový :D
  • upraveno 21. srpna 2013
    @Tom Můžem dát spolu.Nebo ne mě by to neba =D
  • Vím že je to divný, ale...nevím...ne, není to divný, je to smutný. To, tohle, psát o svých bolestech, teď a tady. Ale když o tom přemýšlím, vlastně nemám nikoho s kým bych si o tom mohl doopravdy pohovořit, nikoho kdož by byl sto poradit. Chtěl, mohl, whatever.

Stojí to za starou bačkoru. Proč se člověk nemůže přenést přes sen, a žít dál? Proč ho tolik drtí a ničí vidět, co ztratil, ačkoliv mu to bylo vyrváno, a on jen mohl přihlížet, nemohl s tím něco dělat? Proč nejde jít dál?
  • @Tom Já teda nejsem žádný životem ošlehaný veterán, ale nikdo jinej asi taky ne, takže tato diskuse anebo soukromá pošta nechť je ti ramenem na vyplakání, tetička Málka ti bude naslouchat (a smajlíka si nechávám od cesty). A neboj se, asi to tak nevypadá, ale já umím být i vážná.
  • Nevíte o nějakých stránkách/stáhnutelném programu na tvorbu rodokmenů, který by připouštěl "incestní" vztahy? Pročítám si poněkolikáté řecké báje a chtěla jsem si znovu udělat rodokmen bohů, ale na Malování i tužku&papír je to moc komplikované. :-k
  • upraveno 28. srpna 2013
    @MissUtahraptor Třeba tohle? Ale s těmi incestními vztahy nevím, nezkoušela jsem. Ale já jsem ten program nezkoušela vůbec, jen o něm vím.
  • @brbr MyHerritage znám- máme tam rodokmen a nebyla jsem schopná najít způsob, jak tomu vysvětlit, že jedna praprababička byla sestra druhé praprababičky. Takže bohové už tuplem nepůjdou. :(
  • @MissUtahraptor Takže bratranec si vzal sestřenici?
    Jinak nevím, jak je to u vás, ale opavský archiv má všechny matriky online.
    Na bohy zkus obyč exel.
  • @brbr Vsetky matriky online 8-O
    My sme sto rokov za opicami. U nas by som sa vsak s tou mojou nulovou madarcinou a troskou nemciny dopatrala tak max 4 generacie dozadu...
  • @brbr Yep, a krom dvou zdravých dětí (z nichž se jedno ani nedožilo dospělosti) z toho byl jeden "debílek" a řada potratů. :(

Základní kostru těch bohů jsem si kdysi dělala v Malování. Excel mi přijde ještě složitější na všechno to X-násobné propojování. :-k
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 28. srpna 2013
    A co obyčejné diagramy v excellu
    image
  • @Hildegarda Ono to klidně může být česky, ale když je to švabachem, tak je to na zabití :evil:
  • @Thorar Je něco podobného i u těch neplacených náhražek (Open/Libre Office Calc)? A např. ty zelené úrovně by šly ještě propojit mezi sebou?
    (Excel nemám od té doby, co se můj malý netbook pokusil spáchat sebevraždu. :D)
    upraveno 28. srpna 2013
    Anebo si stáhni nějaký program na myšlenkové mapy, to je v principu úplně to stejné.

například http://www.edrawsoft.com/freemind.php
  • @Thorar Dík, prozkoumám to. :)
  • upraveno 28. srpna 2013
    MissUtahraptor napsal(a):

@Thorar Je něco podobného i u těch neplacených náhražek (Open/Libre Office Calc)? A např. ty zelené úrovně by šly ještě propojit mezi sebou?
    (Excel nemám od té doby, co se můj malý netbook pokusil spáchat sebevraždu. :D)

neco jako v "I, Robot" ? :twisted:
    (a se kt. ze trí+1 zákonu robotiky mel problém? ;D :-)

btw., ja som kreslil rodostrom ručne, na velký A3 výkres
    (resp., napokon 2 a3 zlepené, taká velká štvorcová plachta z toho bola ;d)
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Vlezl mi pod ruku a s její neúmyslnou pomocí skočil ze stolu a ještě se vysmekl kamarádovi, který ho rychle zkusil chytit. :D

Výkres je fajn u normálního rodokmenu, ale když např. u Hérakla je Zeus minimálně jeho otcem, nevlastním dědem a prapra...dědem... :roll:
    image
  • mal by som nejaké online,/streamované videá, zvačša nejaké semináre a prednášky, kt. by som chcel a potreboval dostat na hddisk, ale nejak sa nechcú dať chytitť, potvory! :evil: :roll: :-)
    Buď konkrétnější :-P
  • Ľudia z Brna, viete mi poradiť nejakého príjemného, dobrého a cenovo dostupného zubára? Poistený som už bohužiaľ v ČR, takže budem musieť začať zháňať doktorov tu.
  • upraveno 10. září 2013
    @Arutha Ani mi nemluv jdu vrtat tři zuby a za jeden 1300 jen to sviští.
    Ty jo já za zubaře platim jen 30kč a to mi tam někdy dělá šílená zvěrstva.
  • @Thorar Docela pomáhá platit železnou měnou
  • @Arutha Já a moje famílie chodíme semhle, ale opravdu netuším, jak je to cenově dostupné, protože se tam zjevím tak jednou za rok, plombu mám jen jednu a to sedm let starou, zoubky si čistím a obvykle neplatím nic, můžu se kdyžtak zeptat mamky, ta se o takový srandy jako placení doktorům u nás stará.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.