K: Rytíř v přísaze
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Myslel jsem si, že se mi válí někde na harddisku, ale nemůžu ho najít, takže asi ne. Nicméně si pamatuji, že v povídce hrál důležitou roli cop. (Doufám, že to není spoiler).
Tak mě napadlo - co takhle Talpressu vnuknout myšlenku, aby vydalo souhrnně Martinovy novely o Dunkovi? Tedy Potulného rytíře, Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře? Neuvažuje o tom? Já bych si to určitě koupil!
A poslední? Kdepak! Má ambice na mnohem více částí, jen po tom čtvrtym už by to konečně mělo vyjít i pospolu a nebude to rozdrobený.
Já už bych to vydal po třech.
No já taky, ale obávám se, že by to u nás nikdo nevydal, když to v originále neexistuje. To už by spíš vydali třeba tu sbírku Válečníci. Jakmile bude více info v zahraničí, mám v plánu hned pak začít lobbovat :-)
Dík.
Je problém zkusit otevřít google, vyhledat "GRRM The Sworn Sword" a "GRRM The Mystery Knight"? No skoro to vypadá, jako bych to před pár minutama zkusil, co (a v takovém hypotetickém případě bych třeba mohl i tvrdit, že minimálně ta druhá -jako třetí díl- jde z mediafire stáhnout)... :o)
edit: Tak už mě předběhla Nevada. To je OK. :-)
Děkuji mnohokrát, na Anna357 (a) email.cz :)