Mudrosloví Tyriona a povídky Dunka a Egga v českém překladu

upraveno 16. listopadu 2013 v Překlady
2»

Komentáře

• Ahoj všichni,

když se tady bavíme o povídkách Dunka a Egga, nemá někdo (nevím, jestli je to vůbec přeložené) Tajemného rytíře v češtině? na netu je jenom asi prvních dvanáct stránek. Byl bych za to moc vděčný a asi nejsem sám.

Zadruhé - má někdo Potulného rytíře a Rytíře v přísaze? měl jsem to v PDF a Wordu, ale přišel jsem o to...

Moc děkuju za vše...
  • upraveno 30. listopadu 2013
    inu jak píšu v článku, brzy by to mohlo vyjít :-)

díky za info k Mudrosloví
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Knížku mi přinesl Ježíšek (děláme s kamarády přibližně měsíc předem Vánoce a Silvestr). Je dělená na oddíly (např. O moci slov, O královské hodnosti), na každé stránce je 1 citát a sem tam nějaký obrázek. Moc se mi líbí samotná podoba knihy - nemá hladké desky (nevím, jak to popsat, jsou "promačkané" podobně jako ruční papír), listy jsou z pevnějšího tlustšího papíru a písmo + obrázky josu hnědé (občas je "bílé" písmo na hnědé stránce). Každý citát je nahoře i dole orámován čárou a nad číslem stránky je obrázek, který je na začátku daného oddílu.
    Sama bych si to asi nekoupila, ale je to hezký dárek pro GoT paka :)
  • Obal samotný vypadá, jako by byl něčím politý. Ale není. :-)
  • @Krisa ..byť GoT pako musí byť predsa pocta :-D ..to je ako byť členom kraloveskej gardy
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Depresor Však jo, já se považuji za fantasy pako, LOTR pako, GoT pako, atd. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada je zvlaštne, že dokažeš najsť chybu v takto novej knihe =D Vačšina ludí (vratane mna) by to prehliadla...pretoze by prečitala len prve 4 pismenka a ostatne by si už len domyslela ;-)
  • @Krisa ,, ako pako som si pripadal dnes ked som skušal mikulašsky kostým .. :-| ..ale je jedno asi ako sa človek citi...hlavne nech sa neter baví :-)
  • Moudrosloví tyriona nekupovat. na každé straně je vždy jedna věta, takže to celé přečtete zhruba za 15 minut a je to hrozná blbost. Jsou to prostě výroky které tyrion řekl.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.