Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Imajica - podobný leitmotív jako DarkTower, altii Mondi, paralel.svety,iné..,
len škoda, že takích sci-fi/fantasy je docela málo.. :/( :( :roll: :anxious:
"nikdykde -som ešte nečítal, co to je zac, ? o com a od koho
+ si ted vzpomínám na 1 jeho vynikajúci román s takým "faustovským/mefistoteles. motívom, ted si nepamatám jeho názov :/( )
A toho, že někteří budou odporovat a říkat, že je to pompézní blb, kterej jenom čtenářům ukazuje, kolik knižek přečetl, si vůbec nevšímej, lidi, co tohle říkají, jsou divní :-D
Napsal fůru knih, i třeba Hvězdný prach nebo Koralinu (taky zfilmované), ale třeba Mezisvět, který napsal s nějakým Reavesem mě nějak neoslovil :-)
Terry Goodkind - První čarodějovo pravidlo
Co mi o tom řeknete ? :-)
skor som velice zvedavý na ten jeho najnovší polit./historiic.thriller, (..ten dátum.. Atentátu na Kennedyho, tento, trochu historizujúci, žáner mu myslím šiel vždy (omnoho) lepšie, takýto typ sci-fi s cestami v čase, alternativnými realitami, inými udalosťami (alebo inak podanými, videnými, v inom uhle..) :o :P
..njn, počítam, že zas sa tam "vyžádí" na témach jako usacké vojny vo vietaname, s vietcongom, v Korei, v zálive, aj tie +- ´súčasné´, hnutie hipís, drogy, a - ovšemže, jako gro tej knihy - všelijakích 100a1 teorií sprisahania, v tomto prípade ohladom atentátu na JFK, pričom k tým 101 pridá dalšiu svoju, v jeho typickom mysterioznam, trochu scifi duchu.. :anxious: :idea:
hm.. eheh, však ked uš aj tak viem dopredu obsah, tušim mi je aj zbytočné ozaj ju čítať :twisted: :-$ 8-) =D
a taky ježíšek nadělil komiksy - Vránu a druhý díl Muži, kteří nenávidí ženy....tak jsem si řekla, že zkusím toho seveřana Jo Nesbo .....četl jste někdo???
Kafka na pobřeží
Noční klub I a II
Láska za časů cholery
Taky mě zaujala anotace ke knize Roboti a impérium od Asimova. Má to ale navazovat na nějaká předchozí díla. Kdybyste mi je vyjmenovali, jak jdou za sebou, máte mé bezvýznamné ale upřímné díky.
Díky
:-D
(Možná je to trošku pitomé, ale mě to stejně strašně pobavilo :-) )