@baltim Upřímně Atkinson to tam trochu kazí, dal bych na jeho místo nějakého jiného ňoumu" který se ale netváří tak blbě jako on. Jinak výkon M. Smith a K.S.Thomas skvělý.
To mohlo byť kdekoľvek, od Gladiátora po Bátoričku. :D Alebo je to chyták a je to naopak psychologická dráma o hemofilikovi, ktorý za tragického poranenia melodramaticky vykríkne vyššie zmienené slová? 8-O
@Norvos97: Jasně @Dlady: Kdybych to včera neviděl, tak si na tento geniální citát nevzpomenu,... nicméně BB (myslím, běželo to jako kulisa) nebyl Fénix, ale jeden z gangu z kanálů, ale dobrý, dobrý.
"Je měkká a teplá a jako by skoro nic nevážila. Její parfém je sladký příslib, který mi vhání slzy do očí. Říkám jí, že všechno bude v pořádku... že ji ochráním před čímkoliv, čeho se bojí, a vezmu ji daleko odsud. Říkám, že ji miluju. Díky tlumiči výstřel jenom zašeptá. Pevně ji držím, dokud neumře. Nikdy se nedozvím, před čím vlastně utíkala. Ten šek od ní si vyberu až ráno."
Komentáře
A: Nemůžete zabíjet lidi jen proto, že je neschvalujete.
B: Doktoři mi říkali to samé, ale v tomto bodě jsme se za celou dobu neshodli.
Y: samozrejme že existuje.
X: Myslím... existuje tak ako ty a ja?
Y: ty X, ty neexistuješ.
AA by měl být John Sparkton a BB Simon Fénix
@Dlady: Kdybych to včera neviděl, tak si na tento geniální citát nevzpomenu,... nicméně BB (myslím, běželo to jako kulisa) nebyl Fénix, ale jeden z gangu z kanálů, ale dobrý, dobrý.
"Je měkká a teplá a jako by skoro nic nevážila. Její parfém je sladký příslib, který mi vhání slzy do očí. Říkám jí, že všechno bude v pořádku... že ji ochráním před čímkoliv, čeho se bojí, a vezmu ji daleko odsud. Říkám, že ji miluju. Díky tlumiči výstřel jenom zašeptá. Pevně ji držím, dokud neumře. Nikdy se nedozvím, před čím vlastně utíkala. Ten šek od ní si vyberu až ráno."