HBO zná konec sagy Písně Ledu a Ohně.

upraveno 1. ledna 2018 v Seriál Hra o trůny
Tuto informaci uvedlo jak HBO, tak v zahranicnich rozhovorech tvurci serialu David Benioff a D. B. Weiss a dokonce to uvedl i sam G. R. R. Martin, pravdepodobne v navaznosti na neustale fanouskovske spekulovani o jeho zdravotnim stavu. Bylo uvedeno, ze spisovatel popsal serialovym tvurcum zakladni dejove kontury az do konce vypraveni a odhalil pak zakonceni celeho cyklu Pisen ledu a ohne. Jedna se o bezpecnostni pojistku proti neocekavanym udalostem. Tak a teď jsem zvědav ???
2»

Komentáře

• Everett Young: Už teď je to tvrzení samo proti sobě , tím nemyslím Tebe ale případné vyjadření HBO o 7 seriích, Když je jasné že bouře je na 2x - končí čtvrtou serií, tak nám zbývá jen tři pokračovaní a knihy máme, teda bude me snad mít ještě čtyři na přepracovaní, když vezmeme že co kniha to serie - to je podle mého mdlého mozečku 8("nemá být na ležato?:D") když to nebudou natahovat, je pravda že mnoho duležitého vynechali pro nás knihomoly, ale to je snad úděl všech přepracovaných knih na film :(
  • @Montezuma3 až na to že písmeno G jde zpátky k I
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @M1on Dobrý den
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @redhrad 4 série obsahuje děj nejen z Bouře ale i z Hostiny a Tance (hostina a tanec se odehrávají současně) takže počítej čtvrtou sérii jako zbytek bouře + půlku hostiny.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Půlka Hostiny je imho moc. Zakopaný pes bude v pozměněných liniích. Podle mě se prostě D+D rozhodli udělat hodně velkou zkratku a hodně toho vypustit. Mimo jiné to vypadá, že ta blbější půlka Greyjoyů tam nebude.
    (Takže vlastně ten skok do poloviny by mohl sedět, hm.)
  • @Nevada co je podle tebe blbější polovina Greyjoyů ?
    Euron, Viktarion a Aeron.

btw - Jayi, další "ae" ve jméně mimo Targaryenskou rodinu. Nějaké nápady? ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. dubna 2014
  • @Nevada: Aeron Greyjoy? No, magor je na to dost dobrej, ale tady bych příbuznost s Targaryeny nehledal ani já... ačkoli věcně mě toto jméno u Železného překvapuje, ale nic víc.
  • Myslím že čtvrtá řada dost napoví jak se dál bude seriál v línii proti knize vyvíjet a měnit. Bude-li opravdu jen 7 řad tak to začne nabírat dost obrátky, bude to za polovinou ale dle G.R.R.M ty poslední knihy se vyrovnají Tanci a tak obsažností seriálu jsme proti knihám teď v jedné třetině.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.