Povídka č. 3 (7. kolo) - Ice & Fire

upraveno 14. března 2014 v Povídky
2»

Komentáře

• @Dreamer Mně hlavně vadí, když se tu někdo snaží pošpinit aktivitu, která mě velmi baví a je jedním z hlavních důvodů, proč sem chodím.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 26. dubna 2014
    @Michelle ne že bych zrovna od tebe čekal jakékoli pochopení, takové naděje už jsem se dávno vzdal. Na to máš moc odlišnou povahu od té mé
  • @heavy_head to zase ano, a určitě je tu i spousta přispěvatelů, které to namotivuje k dalšímu psaní, což je velmi dobře :) Přesto doufám, a věřím v to, že většina sem píše hlavně proto, že je to baví a pěkné umístění nebo ceny jsou jen příjemné bonusy navíc. Není třeba smutnit, kvůli tomu, že se na ně nedostalo, protože všechny povídky jsou moc pěkné a velmi si vážím práce každého jednotlivého autora i těch co se starají o zveřejňování povídek.
  • Po pár dnech co jsem tu nebyl jsem rád, že jsem to včera nepřehnal v baru, jinak by se mi určitě z jistého "výplachu mozkových střev", který tu proběhl udělalo zle...
    Vlastně vůbec nechápu a lituji, že jsem sem něco psal nebo hodnotil, když vidím jak si někteří představují tuto povídkovou soutěž. Sám zde píšu jen pro radost a zábavu a myslím si, že nejsem sám...
    Jsem trochu zhnusen... Možná že něco z toho je pravda, ale určitě bych to nenazval "syrovou pravdou" spíš něčím co zavání zapšklostí a omlouvám se i ubohostí.
    @Baron datum registrace 3.11.2013 takže v září si tu nebyl a tak nějak ani netušíš co se tu dělo prvních 5 kol že? Hmm... samozřejmě :roll:
  • @Everett_Young A proč sis to nevyřešil před dvěma koly a řešíš to teď? Hmmm... :roll:
    @Baron Protože to pořád trvá :-P
  • Jestliže to podle tebe trvá tak k tomu asi mám asi říct i já... Ovšem otázkou je jestli to pořád trvá, nebo jestli to trvá jen u tvého přesvědčení. Ovšem nechápu proč, když tě to tak vadí, tak se povídkových kol vůbec všímáš?
  • Hmm, zpochybňovat povídkovou soutěž takovým způsobem, že někteří autoři jsou znechuceni a uvažují o tom, že psát přestanou, to už je fakt silné kafe.
    Uvidíme, jak se na to bude dívat Alek.
    @Baron Protože většina (ne opravdu tu nebudu psát všechny, protože je třeba si držet realistický náhled) těch povídek je dobrá. Dokonce velice nadprůměrná ve srovnání s hromadou dalších fan-povídek (stačí prolézt různé weby zaměřené na fan-povídky, najdeš toho mraky všude po netu) a tak mě úplně nevýslovně sere, když to někdo podělá tím, že udílí body podle toho kdo tu povídku napsal a ne podle toho, jak je ta povídka dobrá. Je to tak těžké pochopit?
  • Není to tak těžké pochopit, sám to nedělám, hodnotím tak jak se mi tu povídky líbí a musím říci, že některé jsou velmi zdařilé. Na druhé straně je to každého věc jak bude hodnotit, má na to právo a je to jeho rozhodnutí. Může se mi to nelíbit a to je tak celý co s tím můžu dělat. Myslím si, že na světě je daleko horší věci než, že někdo dá bod svému kamarádovi :-) .
    A omlouvám se za jízlivost, ale neumím si představit člověka, který by mařil tolik času falšováním hlasování, aby se pak neprávem obohacoval na cenách do soutěže.
  • @Everett_Young
    nejsem tu tak dlouho a casto jako ty, takze do toho tolik nevidim a nemuzu se prit, ale myslim, ze vetsine soutezicich krivdis. soude podle komentaru (a sebe) jde jen o zabavu: precist si praci druhych, jak uchopi dana temata, a taky sam neco napsat a cekat, co na to ostatni. ono i ty ceny jsou spis takovy maly, mily, symbolicky, nez buhvico, ze by se pro to nekdo tak namahal. ale vzpominam si na 5. kolo, kdy doslo k nejakemu nedorozumeni/ podvodu?

PS. i kdyz s tebou nesdilim nazor, libi se mi tva primocarost a uprimnost (spis neomalenost teda)
  • K poviedke: chvalim fantaziu a pribeh. Ma to hlavu, patu aj nieco medzitym :). A hlavne autor nie je zaujaty proti postavam natolko, aby to vyznelo krcovito. Skvela praca.

Akurat stale si neviem zvyknut na mec v rukach Cersei a Gresle plus Tyrion. Proste mi to akosi nesedi.
    Inak spat nahy, ked je v stane minus 5 minimalne, je riadna odvaha :)
    @Hildegarda No, Fialka vypadá dost nepoznamenaně na to jaký život žila před příchodem (a vlastně i po příchodu) na Zeď, takže u ní asi nějaká ta mentální porucha časem nastane, není-li už ve vývoji.
  • @Everett_Young No podla tvojho hodnotenia je podla mna skoro nemozne najst v Piesni niekoho, u koho nanastala/nenastane mentalna porucha ;)
    @Hildegarda Ned. Catelyn (i když v poslední chvíli také zešílela a Lady Stoneheart je kapitola sama pro sebe). Brienne. Barristan. Našlo by se i pár dalších, ale Píseň je jinak skutečně encyklopedií všech možných magorů.
  • upraveno 27. dubna 2014
    -
    @Hildegarda No, myslím, že nic z toho se nevyrovná celoživotnímu znásilňování vlastním otcem + dalším radovánkám které přinášel život v Krasterově pevnosti.
  • tato povídka je můj favorit na vítěze, byla opravdu jako by ji napsal sám velký Jirka a pokud bych byl jejím autorem, velmi by mě mrzelo, že se zrovna jejím prostřednictvím pere nějaký špinavý prádlo... jako jeden z autorů-nováčků musím říct, že mě strašně moc potěšily všechny komentáře u mé povídky a myslím, že tohle dílko by si zasloužilo všech 53 komentářů pějících na něj slávu... já tleskám :applause: a nepochybuji o vítězi :king:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.