Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Víc mi ale stejně vadí Daenerys než výkon Emilky (tím myslím i knižní Dany)
EDIT: Úloha 18 už se pravděpodobně nevešla do zadání pro matematiku ;-)
To si neodpustím vo vzťahu s tými pracími práškami...
,,Babiš... Slobody tlače sa zbavíš."
EDIT: Nič to samozrejme nemení na tom, že celá maturita je rozsahovo jedno ľahšie skúškové na výške. :)
EDIT: nebo už i ty zkoušky šly až tak brutálně dolů? :o(
Chyba rozhodně nebyla v té starý maturitě ale v celém systému a na to se blbě hledá řešení. Hlavní problém jsou prachy a to financování. Já měl vždycky úctu k řemeslníkům (že umí něco vytvořit rukama ať je to kterýkoliv obor, něco co já nikdy umět nebudu, protože bych si uřezal/upálil/.. ruce apod), ale kdyby jste viděli co chodí v dnešní době na učňáky, jaký jsou to diletanti, ale ze školy je prostě nevyhodí, i když mají 200 neomluvených hodin, protože i za toho krypla dostanou prachy .. Tohle je špatně, ne na jakým papíru a jak zapečetěný jsou podklady k maturitě.. pardon.. to mě vždycky rozhodí žlučník, když někdo nadnese školství.
Předpokládám, že s matikou to je podobně.
Jo, jsem zaujatá (bohemistka), ale stejně - některé znalosti by gymplák měl mít. Mám radost, že mě tohle ještě minulo.
ked už, tak lahšie a efektívnejšie sa počítajú podobné veci z analytickej geometrie cez určité integrály, / príp. aj dvojné, trojné integrály v R^3 ,
aj tento by sa tak dal podla krivkovích integrálov (súčet obsahov 2 pliôch v R*2)
btw.nemáš kopiu tích scio testov, co si raz spomínal, nech mám už aj ja "papír (na hlavu)" :twisted: oficialne potvrdený, jako "ouředný blb" =D
p.s. a máš pm správu
madarónsky slovenčinár - trnavské gymnázium ? (alebo galanta ?, alebo ešte viac smer juh)
a ani to netrvalo moc dlho, a ich "comeback" je tu zas :o
(alebo čínštinu, v "konečnom dosledku".. :twisted: