Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1187188190192193581

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Hildegarda U vás se dá nakupovat v supermarketu přes internet? Tak to u nás zatím nelze. Nebo alespoň o žádném takovém nevím.
    @Hildegarda No toto, to je nějaká magie tohle. Takovýto vynález tu nemáme.
    @sveva klikni si tam na mapu a podívej se v jaké části republiky to funguje ;-)
  • @Everett_Young Já nevím, odkud jsi. :-) Ale myslela jsem, že ti tahle superslužba úplně unikla... Tak třeba se jednou taky dočkáte. ;-)
    upraveno 26. dubna 2014
    @sveva K nám do kopců a lesů vysočiny jen tak poslíček z TESCA nezavítá. A když zavítá, tak ho sežereme i s nákladem :twisted: Tady je nejbližší TESCO 30km daleko a to je ještě jen takové to minitesco (je to jen malá pobočka oproti tescům v Praze nebo Brně).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    brbr napsal(a):

...rozebírá prodavačce kasu.

Už len zistiť, či z tvojho dieťaťa, keď vyrastie, bude predavač, účtnovník, bankár, žid, lupič alebo ovocie do jogobely alebo údržbár. Ak chceš, aby po tebe profesiu dedil, ešte je tu možnosť, že chcel na základe analýzy zistiť, z ktorého roku taký artefakt pochádza. :)
    sveva napsal(a):
    Tam, kde my máme v doméne "potravinydomov", česi majú "nakup" :D Niekto sa tu s tým neperie.

@Everett_Young A pozri na mapu na Slovensku :D Tam radšej nezalezú ani len do Žiliny, ale na Ďaleký východ áno.
    Tak, mám takovou radost že se tu musím pochlubit. Včera mi přišel e-mail z Masarykovi univerzity, že mám odpuštěné přijímačky, tudíž jsem přijat ke studiu Aplikované Informatiky. Dostal jsem se tam přes SCIA. Teď už jen udělat maturitu :dance:
    @Everett_Young K tým SCIO testom (keďže o nich počujem prvý krát)...
    Ako to vlastne prebieha? Teraz si o tom len čítam.
    Hlavne je tam rozdiel medzi slovenským VŠP a českým OSP a toto neviem, aký. Teda ty si VŠP nerobil, nie? Pretože väčšinou napíšu, že berú buď VŠP, alebo berú OSP, alebo berú jedno z toho (VŠP / OSP), lenže u MU je tam zrovna, že berú VŠP, OSP, MAT, tak neviem, či to chápať, že teba obidva. Je ale pravda, že som na slovenskej stránke, je možné, že od slováka by žiadali oboje?
    VUT tam nemá preistotu nič, ale keď sa preklikne tak tam je OSP a MAT (bez VŠP).
    @Branislav_Gepeto OSP = obecné studijní předpoklady VŠP = všeobecné všeobecné študijné predpoklady takže OSP=VŠP. MAT jsou testy zaměřené na matematiku, uplatňují se na školách na kterých požadují hodně matematiky.
    @Everett_Young No, veď, ono by tomalo byť to isté, ale niektoré školy (VUT), to rozoznávajú, tak že činevieš, či jejedno z toho trocha jednoduchšie :D
    Inak ty si potreboval ten minimálny percentil aj v OSP aj v MAT, alebo len jedno z toho (po rozkliknutí je v opise "či", čiže alebo, tak neviem... Mňa tá matika desí...)
    @Branislav_Gepeto některé školy vyžadují více testů, jiné jen OSP/VŠP pokud to některá škola rozlišuje, napiš jim na podporu, tam by ti měli poradit. Mě stačilo samotné OSP
    @Everett_Young okys, dík...
  • @Everett_Young Za to k vám na Vysočinu jezdí prezident ne . =D
    @M1on Ano, jeho povoz tažený koňmi jsem tu již párkrát viděl, ale dosud jsem myslel, že to je král, ne president. Nás někdo obsadil? :-D
    @Branislav_Gepeto Zeptej se raději @Arutha ten bude o VUT vědět víc :-)
  • @Branislav_Gepeto U nas mali vsetci informatici dost drsny matematicky zaklad a bolo jedno, ci isli potom na grafiku alebo na UI
    Hildegarda má pravdu, matika je na tom to nejtěžší, jestli se chceš jenom naučit programovat, tak to zvládneš i doma bez školy, ale jestli chceš na vysokou tak matika je dost důležitá. Já se taky učím programovat sám podle nějaké učebnice co jsem našel online a s prostředím které je volně ke stažení (microsoft ať jde se svými studii do pr...)
    @Hildegarda Pod drsný myslíš čo? Akože drsný (že mali odvahu aj bez nich) alebo práveže obrovské bez ohľadu na odbor?
    @Branislav_Gepeto V prváku se nejvíce vyhazuje na matematice co se týká informatiky
  • @Branislav_Gepeto Hej, v prvaku sa najviac vyhadzuje na matike. To je to sito, ktore preriedi studentov.
    Ja ako matematik som mala v prvaku a druhaku lahsiu matiku ako informatici. Napr. moj manzel mal posledny termin z poslednych terminov z algebry, lebo grupy pochopit, to nie je len tak...
  • @M1on @Branislav_Gepeto Rozebírá kasu, to ano, ale bohužel z ní nevybírá hotovost, jen snaží se urvat to zařízení, kam se strká kreditka nebo zrcátko, kterým se pokladní dívá za roh.

Co se povolání týče, u nás je zatím jasno, starší baleťák, mladší likvidátor.
  • @Branislav_Gepeto Na VUT som sa ostal cez SCIO tiež cez tie obecné predpoklady, takže uznávajú ich tam určite.
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto V prváku se nejvíce vyhazuje na matematice co se týká informatiky

No to ma povzbudilo :D

@Hildegarda
    Ach ták... Akože ťažké učivá hneď v prváku... Nuž, to aby som si hľadal aj záložný plán

@brbr
    Rozoberá kasu a neberie peniaze? :D Nuž, tak to nič s peniazmi nebude...
    Likvidátor? To môže pracovať v demoličnej čate. Možno o tom raz aj naspeiva pieseň a bude sa húpať na demoličnej guli ako Miley Cyrus :D

@Arutha Tak, pre istotu konrétne - aj ti z toho oznámenia od nich vyplynulo, že ťa berú a stačilo im z toho len obecné? A ty si si robil slovenské obecné či české?
  • @Branislav_Gepeto Tu si môžeš prečítať, čo ti treba na odpustenie prijímacej skúšky. Link
  • upraveno 26. dubna 2014
    @Branislav_Gepeto Ale houby, likvidátor přece likviduje společnosti =D
    http://ekonom.ihned.cz/c1-46668280-co-smi-delat-likvidator
  • @Branislav_Gepeto @M1on Myslela jsem spíš takového likvidátora jako Gepeto (akorát v montérkách :-), ten náš zlikviduje kdeco.
  • upraveno 27. dubna 2014
    @Everett_Young (presunute)
    Ak zijes v spolocnosti, ktora nepozna nic ine, ako manzelstvo s otcom, tak sa ti to zda normalne
  • @Everett_Young Co se týče matiky, tak té tam je víc než jen na první semestr. A většina má úspěšnost ukončení kolem 40% :D

Co se týče programování, nejsem si jistý co se ti nezdá na visual studiu? Pokud se to chceš naučit tak licence "express" je zdarma jen za registraci. Tu používám už pár let.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.