Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
alebo ovocie do jogobelyalebo údržbár. Ak chceš, aby po tebe profesiu dedil, ešte je tu možnosť, že chcel na základe analýzy zistiť, z ktorého roku taký artefakt pochádza. :) Tam, kde my máme v doméne "potravinydomov", česi majú "nakup" :D Niekto sa tu s tým neperie.@Everett_Young A pozri na mapu na Slovensku :D Tam radšej nezalezú ani len do Žiliny, ale na Ďaleký východ áno.
Ako to vlastne prebieha? Teraz si o tom len čítam.
Hlavne je tam rozdiel medzi slovenským VŠP a českým OSP a toto neviem, aký. Teda ty si VŠP nerobil, nie? Pretože väčšinou napíšu, že berú buď VŠP, alebo berú OSP, alebo berú jedno z toho (VŠP / OSP), lenže u MU je tam zrovna, že berú VŠP, OSP, MAT, tak neviem, či to chápať, že teba obidva. Je ale pravda, že som na slovenskej stránke, je možné, že od slováka by žiadali oboje?
VUT tam nemá preistotu nič, ale keď sa preklikne tak tam je OSP a MAT (bez VŠP).
Inak ty si potreboval ten minimálny percentil aj v OSP aj v MAT, alebo len jedno z toho (po rozkliknutí je v opise "či", čiže alebo, tak neviem... Mňa tá matika desí...)
Ja ako matematik som mala v prvaku a druhaku lahsiu matiku ako informatici. Napr. moj manzel mal posledny termin z poslednych terminov z algebry, lebo grupy pochopit, to nie je len tak...
Co se povolání týče, u nás je zatím jasno, starší baleťák, mladší likvidátor.
@Hildegarda
Ach ták... Akože ťažké učivá hneď v prváku... Nuž, to aby som si hľadal aj záložný plán
@brbr
Rozoberá kasu a neberie peniaze? :D Nuž, tak to nič s peniazmi nebude...
Likvidátor? To môže pracovať v demoličnej čate. Možno o tom raz aj naspeiva pieseň a bude sa húpať na demoličnej guli ako Miley Cyrus :D
@Arutha Tak, pre istotu konrétne - aj ti z toho oznámenia od nich vyplynulo, že ťa berú a stačilo im z toho len obecné? A ty si si robil slovenské obecné či české?
http://ekonom.ihned.cz/c1-46668280-co-smi-delat-likvidator
Ak zijes v spolocnosti, ktora nepozna nic ine, ako manzelstvo s otcom, tak sa ti to zda normalne
Co se týče programování, nejsem si jistý co se ti nezdá na visual studiu? Pokud se to chceš naučit tak licence "express" je zdarma jen za registraci. Tu používám už pár let.