Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1185186188190191581

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Hildegarda Shledon by byl dobrý, je to člověk nejen chytrý, ale i naprosto nesobecký. Má sice problém s důvěřivostí, ale kdybych si měl vybrat mezi předsedou kterékoli české strany která by v současné době překročila potřebnou hranici pro vstup do parlamentu a Shledonem, rozhodně bych bral Sheldona. Ani jsem se nezeptal, co vlastně říkáš na výsledky presidentských voleb u vás?
  • upraveno 24. dubna 2014
    @Everett_Young Eee, mozno nesledujes serial, ale Sheldon robi vsetko pre seba. Vsetky vyhody ma mat on. Ma extremne znizene (ak vobec nejake) EQ.

No a k volbam - nebol to moj favorit, ale v druhom kole som ho volila, takze ciastocna spokojnost. Poznam ho dlho a viem, ze je to dobry clovek, ale nehodi sa do spinaveho sveta politiky
    @Hildegarda sledoval jsem první 4 série, potom co z toho seriálu udělali normální vztahovku (čti začali jim hledat co nejdivnější holky aby k nim pasovaly) tak jsem to sledovat přestal, protože úroveň šla značně dolů.

P.S.: Také mám velice nízké EQ a je dost věcí které dělám pro lidi kolem bez jakéhokoli očekávání že mi to něco přinese.
  • @Everett_Young Je rozdiel mat nizke a nijake ;)
    A pokial si pamatam dobre, tiez si nieco robil s kvetinacom, balkonom a susedmi ;)
    @Hildegarda To byla nutná sebeobrana. :-) A k těm jsem taky tolerantní, ještě nikdy jsem jim nenastražil pod dveře nášlapnou minu =D (ne to je vtip)... Ale pro lidi kolem kteří mě ničím neserou toho dělám dost.
  • @Everett_Young tak otestujem - taky role play o tvojom EQ :). Uspavam dieta a ty si pustis death metal na plne gule (urcite to robis ;)).
    A) co by si urobil na mojom mieste
    B) Co by si urobil, keby som ti zaklopala na dvere
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hildegarda napsal(a):

B) Co by si urobil, keby som ti zaklopala na dvere

Nic, protože by přes ten randál neslyšel klepání na dveře? :P
    upraveno 24. dubna 2014
    @Hildegarda

A) Na tvém místě bych mě profackoval, jelikož jsi ženského pohlaví, mě by to nebolelo a dalo by mi to jasně najevo že dělám něco špatně.

B) pokud bych tě vůbec slyšel, šel bych se zeptat co se děje a dostal bych pár facek :-P

C) Metal děti evidentně uklidňuje :-D

@Everett_Young no a o tom to presne je - ja by som to neriesila fackou. Proste by som ti normalne zaklopala, pripadne riadne zabuchala, keby si nepocul a poprosila ta, ci by si to mohol stisit, lebo uspavam maleho. Lebo vyssie EQ sa prejavuje prave tym, ze nereagujes agresivne, ale snazis sa o normalny rozhovor.

Dobre, tak teda
    C) poprosila som ta. Co urobis?
  • @Everett_Young =D Sám sobě sis změřil EQ ? nebo sis udělal test .
    @Hildegarda Ztlumím metal na pro tebe přijatelnou hranici. Pokud se zmíníš o úplném vypnutí, budu dělat otrávené obličeje (umím to lépe než Kit Harrington) a mít k tomu blbý kecy, ale nakonec to nejspíš vypnu. Nebo, pokud budeš někdo koho opravdu hodně nemám rád, tak tě odkážu do patřičných mezí a hudbu zesílím.
  • @Everett_Young Tak to potom s tebou nie je take zle :)
    Aj ked, keby si mal vyssie EQ, tak by si tu poslednu vetu nenapisal, lebo by si vedel, ze tym netrestas mna, ale moje dieta, ktore ma tri mesiaca a za nic nemoze.
    @Hildegarda Hurá. Možná to bude tím, že jsem namontoval nový emoční čip. Sice to vypadá blbě, mít k hlavě přivařené něco co vypadá jako procesor, ale funguje to :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. dubna 2014
    C) Metal děti evidentně uklidňuje
    :-D :dance: 8-)
  • @flanker.27 Uklidňuje je kdeco, u nás fungoval procítěný přednes Polednice :twisted:
  • @flanker.27 tak moje dieta neznesie ani uspavanku, ale to zase chapem, ked mu ju spievam ja :)
    @Hildegarda možná ten citlivý přednes polednice by nebyl od věci :-)
  • @Everett_Young Tak Kytice sa u nas nedrezuruju a pochybujem, ze napr Gepeto vie, o com je rec :)
  • @Hildegarda No a vidíš jaká je to chyba, teď bys s ní mohla uspávat :-) P.S: Letím uspávat :wall:
    @Hildegarda Tak zkus ten black metal, na to dítě na videu to funguje :-)
    Nejsem žádnej expert, ale na uspávání dětí prý funguje i fén, vysavač nebo cokoliv, co vydává hučivý monotónní zvuk. :-)

(Ale to video je super, rozesmálo mě to jako už dlouho nic. :D)
  • @Hildegarda Já myslel, že k tomu slouží ukolébavky ? :-k
  • @M1on Uvidis, ked budes mat deti ;)
    Uz aj niekolko tyzdnove dieta vie, ze uspavanky su nemoderne a mimo cool hranic :)
    Dneska je cool fén nebo vysavač =D
  • @Everett_Young nebolia ta hlasivky a na dieta to funguje x-krat lepsie (teda zavisi na ktore :))
  • Hildegarda napsal(a):

@Everett_Young Eee, mozno nesledujes serial, ale Sheldon robi vsetko pre seba. Vsetky vyhody ma mat on. Ma extremne znizene (ak vobec nejake) EQ.

Nesouhlasím. Nejde o výhody, jde o řád, který vyžaduje dodržovat... a na tom řádu se dohodli, většinou i proto, že ta a ta věc nebyla nikdy jinými požadována za nějakou extra výhodu ("This is my spot"), nebo za extra nevýhodu (většinou kvůli zero condotion "Kdyby ses stal zombie, když k nám přivedu ženu,...").
    Má JINÝ žebříček hodnot, určitě, ale neřekl bych, že něco dělá ze sobectví,... viz třeba ty díly, kdy Penny potřebovala peníze... nevím, kdy to bylo. Viz třeba to, že se pokusil Penny naučit základy fyziky,...
    Sobectví ne, řád ano.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    sveva napsal(a):

Nejsem žádnej expert, ale na uspávání dětí prý funguje i fén, vysavač nebo cokoliv, co vydává hučivý monotónní zvuk. :-)

Hmm, to budou účty za elektřinu. :-) A sousedy to také uspává?

@Jay :applause: neřekl bych to lépe.
  • @Everett_Young: To víš osobní zkušenost... :o) Včera jsem si třeba nemohl pomoct a neustále jsem mimoděk rovnal kolegyni kalendář, aby rohem nevyčuhoval přes okraj poličky...
    Možná ještě přesnější bylo napsat že "Ne, nedělá vše PRO sebe", ale "Dělá vše po svém".
    Jinak samozřejmě souhlasím, že Sheldon má nižší EQ... ale do jisté míry to znamená, že vidí svět jednodušeji - když se někdo usmívá, tak prostě má radost. :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.