Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No a k volbam - nebol to moj favorit, ale v druhom kole som ho volila, takze ciastocna spokojnost. Poznam ho dlho a viem, ze je to dobry clovek, ale nehodi sa do spinaveho sveta politiky
P.S.: Také mám velice nízké EQ a je dost věcí které dělám pro lidi kolem bez jakéhokoli očekávání že mi to něco přinese.
A pokial si pamatam dobre, tiez si nieco robil s kvetinacom, balkonom a susedmi ;)
A) co by si urobil na mojom mieste
B) Co by si urobil, keby som ti zaklopala na dvere
A) Na tvém místě bych mě profackoval, jelikož jsi ženského pohlaví, mě by to nebolelo a dalo by mi to jasně najevo že dělám něco špatně.
B) pokud bych tě vůbec slyšel, šel bych se zeptat co se děje a dostal bych pár facek :-P
C) Metal děti evidentně uklidňuje :-D
Dobre, tak teda
C) poprosila som ta. Co urobis?
Aj ked, keby si mal vyssie EQ, tak by si tu poslednu vetu nenapisal, lebo by si vedel, ze tym netrestas mna, ale moje dieta, ktore ma tri mesiaca a za nic nemoze.
(Ale to video je super, rozesmálo mě to jako už dlouho nic. :D)
Uz aj niekolko tyzdnove dieta vie, ze uspavanky su nemoderne a mimo cool hranic :)
Má JINÝ žebříček hodnot, určitě, ale neřekl bych, že něco dělá ze sobectví,... viz třeba ty díly, kdy Penny potřebovala peníze... nevím, kdy to bylo. Viz třeba to, že se pokusil Penny naučit základy fyziky,...
Sobectví ne, řád ano.
Možná ještě přesnější bylo napsat že "Ne, nedělá vše PRO sebe", ale "Dělá vše po svém".
Jinak samozřejmě souhlasím, že Sheldon má nižší EQ... ale do jisté míry to znamená, že vidí svět jednodušeji - když se někdo usmívá, tak prostě má radost. :o)