Nejsmutnější kniha

upraveno 25. listopadu 2008 v Literatura
Když jsem jako malý chlapec četl Knihu džunglí, v níž Mauglí opouští své přátele, málem jsem brečel. Když jsem četl Růži pro Algernon bylo mi hodně smutno. Smutno mi je také u Martinových povídek, Zlomeného šípu atd. U čeho je smutno vám?
124»

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 2. června 2014
  • mě přišla nejsmutnější kniha Tulák po hvězdách od Jacka Londona, chtěla bych si ji přečíst znovu a pořád se nemůžu odhodlat začít, a když jsem byla malá tak Jih proti Severu od M. Mitchell, ale to už by mě teďka snad tolik nezasáhlo.....
  • Když jsem byla malá, tak mě rozbrečel Bílý tesák :) na Tuláka po hvězdách se chystám v nejbližší době.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Pri poslednej Sapkowskeho knihe vramci trilogie Bozi bojovnici som revala ako blazon. A ani to nebolo tak davno.
  • Che, ve srovnání s Bílým Bimem je cokoli jiného selanka. Doteď kolem toho nemůžu ani projít v knihovně.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Kuře melancholik, nikdy nepřestanu litovat, že jsem si tu knihu vybral do četby k maturitě - naštěstí už začínám zapomínat... :evil:
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 3. června 2014
    U knihy sem brečel jen dvakrát. No možná ještě jednou u Písně ale to si nejsem jistej =D
    První byla smrt Snapeho v HP... fakt mi ukápla slza.

Druhá byla povídka od AS, tam jak se do Zaklínače zamiluje ta zpěvačka Očko, už si nepamatuji jméno povídky ale bylo to strašně smutný ten konec. Navíc sem točetl po menší osobní tragédii...fakt mě to dostalo, sem cíťa. :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Je pravda, že na co hlavní hrdina šáhne, to se podělá. Knižního hrdinu, který by byl větší lůzr než Túrin, jsem zatím nepotkala :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dělal jsem si testík na "která postava z Středozemě jsem" a vyšel mi právě Túrin. Takže bacha na mě :twisted:
    @Montezuma3 Je mi tě upřímně líto :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa Dnes večer jedu z Prahy směr HK. Hledám nějakého společníka na cesty. Ti minulí neměli dlouhou životnost a nevydrželi ani do Poděbrad. Hlásíš se dobrovolně?
    @Montezuma3 Já jsem v Račicích. Ale z Prahy do HK jedu příští pátek, jsem ochotná to risknout :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.