Hra o trůny 4x09 - Strážci na Zdi - Ice & Fire

upraveno 9. června 2014 v 4. řada
245678

Komentáře

• upraveno 9. června 2014
    @SkotR Co ja vim, mohli pomoct tahat mamutovi, mohli busit do brany, a predevsim se mohli snazit tu zed prelezt ve vetsim poctu. Co by asi udelalo tech 5 vojaku, kdyby se jim to zazrakem podarilo vylezt? Nemluve o tom, ze prelezat kilometry dlouhou zed na jedinem branenem miste je sam o sobe fail. Ale tohle uz je hnidopistvi, ja chapu ze je to dobre pro efekt, ale kdyby tam ukazali, ze jich zaclo lezt aspon 200 po sirsim prostoru, je to uplne neco jinehe a davalo by to aspon na prvni pohed smysl. A to by prece nebyla zadna draha zalezitost.
    @Freix
    Máš pravdu mohli by by bušit do brány, protože na nic kloudnějšího by se nezmohli. A ti co se snažili vyšplhat na zeď.... ti tam byli jenom proto, že scenaristi chtěli někoho rozmáznout, žádnej generál sice nejsem, ale fakt nechápu v čem by pomohlo kdybi lezli ve větším počtu.
  • @SkotR V cem by to pomohlo? Tak krome toho, ze by tam meli scenaristi vice lidi k rozmaznuti a scena by nevypadala jako jeden velky vtip, by vice divokych melo sanci, ze se na zed dostanou, a ze budou schopni premoci obrance.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Freix myslim,ze v serialy ten utok na zed mal odputat pozornost od utok na hrad.
  • @Edem To by bylo fajn, kdyby to takhle Mance v příštím díle prezentoval. Asi se tak nestane, ale bylo by to fajn.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. června 2014
    A obrovské mínus epizódy - polovicu roboty odviedol Ramin Djawadi sám. To Ňet dobré. Ale zato makal skvelo, perfektná smrtná atmosféra.
  • @Gepeto No, jenže Marshall je také režisér jiné cenové kategorie než to, co tam pracuje obvykle, proto to taky vypadá jinak, a proto ho najímají jen když potřebují za málo peněz (v tomhle případě asi opravdu málo) hodně muziky, protože na to je on expert.
  • Co to mělo být?! Ygritte je celej díl jako "jó Sněha mi nechte, je můj a vychutnám si ho". Pak se setkaj, opakuje se jejich poslední scéna kdy se loučí... Ygritte míří lukem, Jon se nesnaží nic dělat a jenom dělá smutný oči, Ygritte dělá taky smutný oči, čuměj na sebe jak telata a nevim na co ten Jon čeká... asi že jí dojme psím kukučem... Pak to Ygritte koupí a pak už je to stráášně dojemný jako: "Měli jsme zůstat v tý kleci, bylo nám spolu fajn, blá blál... a to ho chtěla ještě před chvílí zabít...
  • jeden za osmnact a druhy bez dvou za dvacet :D to je jak kotovratek dil co dil
  • @up_er Jestli sis nevšiml tak s touhle epizodou mají problém i lidé co se seriálu obvykle dost zastávají, takže zjevně je něco v nepořádku.
  • @sveva Ta kovadlina byla z polystyrénu :-) Na to že to bylo celé na zdi tak jsem se nenudil, škoda zrzečky :(, co už - aspoň se drželi knihy řeknou někteří, ten útok byl průzkumná akce, kolik je obránců a jakou mají sílu, bylo to tam řečeno ;-)
  • @Everett_Young Já měl celou dobu za to, že Ygritte sejmul právě jeden z nových rekrutů, kteří utíkali před divokými na jihu. Nepamatuju si to přesně, ale byl to Satén? A když se v jedné z předešlích epizod ten malej klučina holedbal, že umí střílet z luku, řekl jsem si: "Ano, on bude představovat Saténa (?) a zabije Ygritte.
    Takže v knížce vážně není řečeno, čí šíp schytala?
  • @IceLance Aha, dík. To jsem si to teda pěkně přibarvoval. Ale tak, kniha je neúplná a čtenář ji svou představivostí dotváří. Takže pro mě to byl Satén, kdo se trefil. :-)
  • Freix a podobni asi nechapou, ze jeden dil nema rozpocet Navratu Krale, lol :D
  • Ygritte je pryc to je skoda, byla to kocka :wall:
  • @hustey
    Ani ne, vetsina moji kritiky se tykala logickych nesmyslu. A co se tyce toho mnozstvi utocniku, tak pridat tam 200 komparzistu neni nic mimo ropoctove moznosti GoT. Stejne tak by rozhodne nebylo nic extremne draheho do dalky naklonovat par obru. Je mi jasne, ze tam nebude v detailu pobihat 20 perfektne vymodelovanych obru na mamutech, ale tohle ani nebylo treba.
  • @up_er

1) Ygritte umřít měla, tak tluč hlavou o zeď radši Martinovi než sobě ;-)

2) Někdy se domluvíme, a až bude -20°C a všude plno sněhu, tak mi ukážeš, jak se rozpoutává lesní požár bez napalmu a benzínu :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.