K: Rytíř v přísaze

upraveno 31. srpna 2014 v Dunk & Egg
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.

INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.

V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
123578

Komentáře

• zdravim, aj ja by som poprosil poviedky v cestine na bordelbox@gmail.com
    predom velka vdaka
  • Mohl bych poprosit o zaslani tech povidek na email hawkeye456@email.cz ? predem moc dekuji
  • stejně jako ostatní i já mám velkou prosbu o zaslání povídek na mail jazana@centrum.cz, děkuju moc. :)
  • maš to tam šmoulo
  • Muzu poprosit o preklady vsech 3 povidek a poslat na muj email:
    hn.prib.lukas@seznam.cz
    Predem diky za poslani i za rychlost moc se na ne tesim!
  • I já prosím o zaslání všech 3 povídek na email: rene07@seznam.cz
    Ať se mi zkrátí čekání na Vichry zimy a dozvím se něco nového, předem díky
  • upraveno 18. července 2014
    Zdravim, najde sa nejaka dobra dusa, ktora by sa podelila o cesky preklad poviedok. amyikozak@gmail.com

Vopred dakujem :)

Edit: stale nic :( ...
  • Prosil bych také poslat na charvy443@gmail.com, děkuji :)
  • upraveno 19. června 2014
    Ja tiež poprosím zaslať všetky 3 poviedky na kellich@px.sk Velká vďaka
  • Mohl bych také poprosit o zaslání všech povídek na kuba.drahorad@gmail.com? Díky moc :-)
  • Jako ostatní, můžu také poprosit o zaslání včech tří povídek na m.frnka@tiscali.cz? Předem díky moc:-)
  • Zdravím, také moc prosím o zaslání celých přeložených povídek Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře na olin.klement@gmail.com .. Předem mnohokrát děkuji.
  • tak si říkám, že až to Argo vydá přeložené, tak už nebude nikdo, kdo by si to kupoval... jinak také prosím o zaslání druhých dvou povídek na mikjan@seznam.cz
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já si to koupím určitě. A to jsem všechny tři povídky četla několikrát ;)
  • Já si to koupím dokonce dvakrát. :-) Jednou sobě, jednou mamce...
  • Nevada napsal(a):

Já si to koupím určitě. A to jsem všechny tři povídky četla několikrát ;)

Co sa ich ucis ?? ;-)
  • Také bych chtěl poprosit o zaslání přeložených povídek Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře na fxfxx@seznam.cz, předem díky moc. První povídka byla vážně skvělá a těším se na další.
  • JayJay
    upraveno 2. července 2014
    @Mikjan: Tak já bych uvítal, kdyby je někdo vydal uceleně i nepřeložené (ale radši až uceleně až vydá i tu čtvrtou povídku)... Ale to je zas jen o mé touze mít knihovničku plnou, abych měl důvod pořídit si větší... :o)
    @Jay
    Uceleně v angličtině vyjdou v srpnu (v zahraničí). Ale jen ty první tři. Než bude i čtvrtá, to bude nejspíš ještě pár let.
  • Prosim si povidky poslat na jituspalic@seznam.cz Diky!
  • @Nevada: Opravdu? (Přiznám se, že moc nesleduji...) Skvělá zpráva...
  • @Jay Tak já sem se ptal v Argu, a prej se to budou snažit vydat přeložený už před Vánocema (z komerčních důvodů), tak snad...
  • Prosim si povidky na jax991@seznam.cz Diky moc :)
  • Zdravím lidi, nevím kde se zeptat, tak to zkusím tady :-)

Jak tu tak pročítám fóra, všiml jsem si, že se tu bavíte o nějakých dalších knihách ze světa SoIaF... Mohl by mi tu prosím někdo vypsat kolik jich je, jejich názvy a nějaké doporučené pořadí, v jakém bych měl povídky číst...

Děkuji :)
  • @CIRA: Tři knihy povídky cca 100 let zpět: Potulný rytíř, Rytíř v Přísaze, Tajemný rytíř (+ do budoucna snad napíše Vlčice ze Zimohradu). Obecně se zmiňuje jako Dunk a Egg.
    A pak vyšla Princezna a Královna (Z doby Tance draků - ta občanská válka Tagaryenů).
    Plus asi ještě něco okolo života Aegona Dobyvatele
    Pokud jsem na něco nezapomněl...
    Zatím jsem četl jen Dunk and Egg a trochu souvisí s ASOIAF, takže tak od Hostiny pro vrány už stojí za to znát ty povídky... Ale celkově je to jedno, tak ta souvislost přijde později... :o)

Okolo života Aegona Dobyvatele zatím nic. Až na podzim vyjde (v zahraničí, takže jen anglicky) encyklopedie o dějinách Západozemí. Ty zmíněné čtyři povídky jsou zatím jediné mimo ságu.

@Jay btw - She-Wolves of Winterfell je jen pracovní název a Martin se na blogu zmínil, že to téměř jistě nebude konečný název.
  • Tak hlavně aby ta čtvrtá povídka někdy byla, název už je mi celkem fuk.
    Ale zcela jistě jí nevydá dřív než Vichry... :-(
  • @sveva čímž vzniká bludný kruh =D
  • Jay napsal(a):

@CIRA: Tři knihy povídky cca 100 let zpět: Potulný rytíř, Rytíř v Přísaze, Tajemný rytíř (+ do budoucna snad napíše Vlčice ze Zimohradu). Obecně se zmiňuje jako Dunk a Egg.
    A pak vyšla Princezna a Královna (Z doby Tance draků - ta občanská válka Tagaryenů).
    Plus asi ještě něco okolo života Aegona Dobyvatele
    Pokud jsem na něco nezapomněl...
    Zatím jsem četl jen Dunk and Egg a trochu souvisí s ASOIAF, takže tak od Hostiny pro vrány už stojí za to znát ty povídky... Ale celkově je to jedno, tak ta souvislost přijde později... :o)

Děkuji :-) Ještě jedna otázečka... Kolik stran povídky cca mají? :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Je to krátké čtení, v pdf verzi okolo 70 stránek, za jedno odpoledne to člověk v pohodě zfoukne i když nijak nespěchá. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.