K: Rytíř v přísaze
Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
INFO: Přátelé, rád bych touto cestou toto diskuzní téma (a zejména to, v co se v poslední době proměnilo) uzavřel.
V průběhu podzimu dočkáme vydání všech tří povídek o Dunkovi a Eggovi v českém překladu a s nakladatelstvím Argo spolupracujeme na tom, aby byl překlad co nejkvalitnější. Tak to prosím vydržte. Díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
predom velka vdaka
hn.prib.lukas@seznam.cz
Predem diky za poslani i za rychlost moc se na ne tesim!
Ať se mi zkrátí čekání na Vichry zimy a dozvím se něco nového, předem díky
Vopred dakujem :)
Edit: stale nic :( ...
Uceleně v angličtině vyjdou v srpnu (v zahraničí). Ale jen ty první tři. Než bude i čtvrtá, to bude nejspíš ještě pár let.
Jak tu tak pročítám fóra, všiml jsem si, že se tu bavíte o nějakých dalších knihách ze světa SoIaF... Mohl by mi tu prosím někdo vypsat kolik jich je, jejich názvy a nějaké doporučené pořadí, v jakém bych měl povídky číst...
Děkuji :)
knihypovídky cca 100 let zpět: Potulný rytíř, Rytíř v Přísaze, Tajemný rytíř (+ do budoucna snad napíše Vlčice ze Zimohradu). Obecně se zmiňuje jako Dunk a Egg.A pak vyšla Princezna a Královna (Z doby Tance draků - ta občanská válka Tagaryenů).
Plus asi ještě něco okolo života Aegona Dobyvatele
Pokud jsem na něco nezapomněl...
Zatím jsem četl jen Dunk and Egg a trochu souvisí s ASOIAF, takže tak od Hostiny pro vrány už stojí za to znát ty povídky... Ale celkově je to jedno, tak ta souvislost přijde později... :o)
@Jay btw - She-Wolves of Winterfell je jen pracovní název a Martin se na blogu zmínil, že to téměř jistě nebude konečný název.
Ale zcela jistě jí nevydá dřív než Vichry... :-(