Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire

upraveno 17. června 2014 v 4. řada
13468917

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. června 2014
    Joo, z Jojena je paštika! Z Jojena je paštiká. Jupíí.
    Brienne vs Sandor - Ale joo, dobrý. Hodnotím to jako velmi povedenou fan povídku.
  • @atman Ne nelíbílo, totální sračku, pyčovinu z toho udělali. Pardon za vulgarismy, ale jsem nasrán co z této skvělé knižní série udělali...
  • Víte všichni co, uděláme sbírku a až nastřádáme dostatek financí tak natočíme remake. Zabírám si roli Joffreyho :D sice se budu muset odbarvit ale to nevadí. Nebo Ramsayho. Joffreyho nebo Ramsayho.
  • upraveno 16. června 2014
    @Everett_Young Thorar není Filipínec, ale Atman.. :D
  • @JoffreyWater A co Roberta Arryna? :D Mohl bys učit ošklivé muže létat!
  • @Madelin Na tuhle roli už jsem moc stár :( i na Joffreyho jsem starý, ale na svůj věk vypadám mladě takže toho bych zahrát mohl :D
  • A nepište mi že mám jít na ednu, já taky nejsem žádnej Filipínec, některý věci mě v seriálu dokážou naštvat a o tom tady hodlám s vámi všemi psát.. Stejně jako slepou kritiku nemám rád i slepou chválu. Navíc ty chyby v seriálu mi vadí, protože mám jak předlohu tak seriál rád, u věcí tohoto typu co nemám rád se nerozčiluju, to je mi lhostejný a to by bylo pro tvůrce horší :)
  • No mě přijde že už mají bordel i v tom seriálu, ve třetí sérii vezmou psanci Ohařovi zlato a ve čtvrté se všichni diví proč Ohař nemá žádné zlato a ani nezmíní že mu ho psanci vzali :D
    Mně se knižní série od Martina velmi líbí a světy jako je ten písně si krásně hrají s moji fantazií. Stejně tak se mi ale líbí seriál. Takže pokud chceš jen názory čtenářů, máš je mít.

Co bylo na díle špatně? No, to asi nechám povolanějším kritikům. Mně osobně jen torchu vadilo dění okolo Brana, protože mi do konceptu "Hry o trůny" nezapadá, nejraději bych ho vyškrtl, ale to je moje osobní přání, které se nikdy nesplní, a které ani nikoho moc nezajímá :D

Bál jsem se scény s Ohařem A B. Ale páni! To se jim povedlo, nebylo to trpané a při záverečném monologu Ohaře jsem seděl jako přibitý. Co se vlastně bude dít? Arya i Ohař to parádně zahráli, smekám.

Linka na zdi supr, jen mi přišlo, že má Stannis nějak moc jízdy, ale to byla jen taková chvilková myšlenka. Scény dávaly smysl.

KP... Možná tu budu v menšině, ale přišlo mi, že v té chvíli, kdy Jaime vyváděl ve spěchu našeho milého trpaslíka z jámy lvové, se podobný dialog jako: Víš, Tyša... a byla to děvka a bla bla... moc nehodil. Ani kdyby tam z Cersei stáhl slovně kůži, tak by to nebylo ono. Takhle to bylo pěkně dynamické a vše dávalo smysl. Za to palec nahoru. Ne vždy je nutné překopírovat každou větu z knihy.

Arya na konci potěšila. Příjemné zakončení. Žádný přehnaný epic moment.

Ani Dany tentokrát nezlobila...

Ještě ke Standovi... ten se mi moc nelíbil.. to bude tou změnou charakteru. Je prostě jiný. Možná osobní nesympatie, možná ne...

Hodnotím kladně. Určitě! Proč? To už jsem vypíchl :)

A mohl by prosím @Kalam Mekhar a @atman napsat, proč je to taková sra*ka? Prosím, jen nepiště, že se nedrží předlohy. Nebo tomu se člověk už může jen smát :D Jinak, jestli ste své důvody už uváděli, tak se omlouvám, nepostřehl jsem.

Dobrou noci, dámy a pánové! Odplouváme :D

• @JoffreyWater Tak by se postava trochu postaršila v současné verzi to s postavami také dělají, jenom nevím, jestli by pak ta scéna s kojením vyzněla úplně správně... :D
  • @Madelin Tak jestli budeš hrát Lysu tak o tom budu přemýšlet :D
  • @Mellien Je to šílená sračka, protože si to myslím. Můj subjektivní názor. Nulové herecký výkony, žádná gradace tempa, 90% show je to pouze nuda a počítaní sekund, kompletně postižený scénář, čili postavy se chovají jako naprostí trotli atak bych mohl psát do nekonečna. PS. Sračka je mirné slovo, jak jsem psal, spíše pyčovinou bych to nazval. Bože tak zmrvit skvělou předlohu.
  • @Kalam Mekhar Taky názor :)
  • Sic nemohu souhlasit, ale porovnávat subjektivní názory se moc dobře nedá :D
    @Kalam Mekhar Ok. Ale ta správná otázka vždycky zní: "Compared to what?" Seriál, jakýkoliv...a prosím žánrově srovnatelný, žádné sitcomy.
  • @Mellien Předpokládám, že jsi typický současný čtenář, co viděl první sérii a pak běžel do knihkupectví nakoupit zbytek série?
  • Trollí flame, offtopic o laktaci, radši běžte hovořit zpět o epizodě, nebo přijde moderátor/ka (spíš moderátorka) a bude z toho mravokárné kázání :) :) :) (nic proti, vím že je to třeba ;-) )
  • jsem nějak línej číst těch předchozích 5 stran, stejně tak nejak tušim co tam je ... holt asi přepracování, dočtu si to jindy. Za mne díl průměr ... samotnej Stannisuv příjezd do bitvy jakože dobrý, ta "bitevní" část bitvy kde se má bojovat nějak chyběla, holt asi střihač stříhal a stříhal až nakonec vše rozstříhal - nevadí nehodnotim. Stannisuv pobitevní příchod k Mancemu a následné blábolení, jakože dobrý. Takže samotné bitvě, krom absence bitvy jinak nemam co vytknout :-) . Daenerys za bouře zrozená, "kalísí" travnatého moře, královna Meerenu, Sedmi království, Andalů a Prvních lidí, rozbiječka (nebo lamačka, mam v tom bordel) řetězů, Matka draků a nevim čeho všeho ještě mi dnes ani nevadila, dokonce byla schopná předvest něco, co vzdáleně připomínalo emoci, ale nejspíš jí jen neco spadlo do oka. Jojenova smrt mi nijak moc nevadila, stejne jsem ho moc nemusel ani v knížkách, scéna s kostlivci mi nostalgicky připoměla první Piráty z karibiku ... jenže to byla komedie, tady to zřejmě bylo všechno myšleno naprosto vážně, kdyby si spíš pujčili pár kostýmů z WD a zombiím dali do rukou sekery, udělali by líp podle mne, holt jejich boj. Jinak holčička mi dost připomínala tu malou z Astarporu, která chtěla broukem zabít Daenerys za bouře zrozenou, kalísí ... jooo Nespálená, na ten titul sem prve zapoměl, zajimalo by mne co bych musel vystudovat abych si to taky mohl nechat zapsat do občanky. Jinak to vypadá že lidi z KL se asi moc nevyspěj, každej tejden jim tam umře nějakej ten král nebo pobočník (tvl KL je snad víc prokleté než Harrenov) takže ty zvony spíš častějc bijou než nebijou. Bitka B+S dobrá a lepší závěr s Ary, železnou mincí a plavbou do Bravosu si snad nikdo ani nemohl přát ;-)
  • @Kalam Mekhar Co je to u všech borovic typický současný čtenář? To je nějaká urážka? SI děláš srandu, že jo? :D

Předpokládáš ale tak napůl. Viděl jsem asi díl, dva? Pak jsem to zcela nečekaně (opravdu) dostal od mamky pod stromek, přečetl za tři dny a šel dokoupt, jak mě to pohltilo. Naposledy jsem takto zhlt snad jen knihu Andělé a démoni :)
  • @pavel My tady domlouvám remake, ale @Madelin s rolí Lysy asi nesouhlasí :D Nevadí, mě stejně víc láká role Joffreyho.
  • @Mellien Jasně, že je to urážka, jelikož tenhle seriálový škvár se může líbit přesně jen takovým čtenářům.
  • Nechápu co všichni máte proti kostlivcům, zrovna ti byli skvělí!
  • @JoffreyWater Popravdě moc mě neláká, když vím že zemře. :D Vsadila bych na nějakou postavu, která by to mohla doklepat až do konce. :D
  • @Kalam Mekhar Ty si troll? Tím, že jsi to četl dřív jak já, jsi něco víc? Nenech se vysmát, ubožáku...
  • @JoffreyWater Možná tak pro fanoušky Skyrimu a laciné fantasy...
  • @Madelin Tak to mě napadá bílý chodec :D
  • @Mellien Ha troll? Víš pro mě jsi troll ty, jelikož nechápu, jak čtenář může kvitovat tenhle škvár, jedině že by to byl troll?
  • Jinak mně se kostlivci taky celkem líbili. Prostě oživlé mrtvory, ze kterých už za tu dobu opadalo všecko "živé" :D
  • @JoffreyWater Mě napadl zombík, ale nesměl by se vydat na procházku ke zdi aby se tam náhodou nesamovznítil. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.