Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1108109111113114172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ešteže mi to nejde pretože názov tej hry je tak desivý, že sa mi v špajzi trasú poľské zemiaky.
  • Tomb Raider 2013: Ten kdo tu hru udělal měl sadistické potěšení z toho, že vidí brutálním způsobem umírat mladou holku.... Než jsem se to naučil v první misi ovládat tak jsem 4x zdechl a ty umírající animace jsou brutální....
  • @Blackfish tuším že u Kimmela alebo Fallona s nou bol rozhovor a hovorila že tie scény kde zomiera všetky dabovala v jeden deň, že už nevedela ako inak vzdychať a kričať :D

Ale najnovší TB bola jedna z hier ktoré ma fakt bavili :)
  • Jako je to super ale tahle brutalita :D když to vidíš tolikrát za sebou :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Blackfish Nesmíš tolik umírat
  • Sniper Elite 3 (y) odporúčam
  • @JoeGyry =D O tom se mi může zdát.
    To je jako ve Smite. Tam když jeden tým prohrává, tak se v něm vždycky najde někdo, kdo se neudrží, a začne ostatní spoluhráčům nadávat do zasraných noobů a na toho s nejnižším skóre si zasedne a po drtivé porážce všem ostatním navrhuje onoho hráče na report.
    Také mám ještě strašně rád hráče co se při výběru boha rychle locknou a pak ti kecaj do toho, kterého boha si máš vzít ty, aby byl tým dobře vyvážen.
  • @Montezuma3 To je asi v každej MP hre :D

@M1on heh, tak toto je prvá hra zo série ktorú som skúsil možno tie staršie by ti šli. Je to fakt zážitok naposledy ma tak bavilo AC, mám pocit že hrám niečo nové
  • @JoeGyry Dvojku jsem si zkusil na Xboxu, ale vůbec mi to nešlo vzlášť ten stealt. Pistole s tlumicem na jednu ranu netrefils a byls mrtvej.
  • @M1on tak ja som zatiaľ hral len prvé 2 misie + tutorial, a zatiaľ bolo len 1 miesto kde ma nemohli odhaliť. Čiže ak mi to nešlo stealth alebo ostreľovaním tak som proste vybral samopaľ a nabehol som na nich :D
  • @JoeGyry Představ si, že já hrál fps poprvní na xboxu, takže rambo mod moc dobře nešel:D
  • @M1on aha no xbox/ps je na fps otrasný to je pravda :D hlavne pre začiatočníkov. Pamätám si keď som prvý krát hral San Andreas na PS.. misie kde bolo treba strieľať som radšej hral štýlom zraziť, nie zastreliť :D
  • @JoeGyry Nebylo v SA automatické zaměřování? =D
  • @M1on bolo ale ja som bol retard ked som mal 12-13 rokov :D a potom keď som sa konečne naučil pracovať s páčkou niekto mi to ukázal a prišlo mi to ako podvádzanie
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 28. června 2014
    No konečně nějaký pořádný hry ve slevě na Steamu, zatim to pro mě byla bída. Tak dneska Broken age, DLC Shadowrun Dragonfall a hlavně Baldurs Gate 2 Enhanced edition :-)

Už čekám jen na Broken Sword 5 :-)
  • chtěl bych rozjet nějakou hru ze serie Civilization, idealně 3. 4. nebo 5. díl. Přesto že je to dost slavná serie, jsem jí teměř nepolíben (cca před 15lety sem mel na Playstation Civilizaci 1 ale jako malé škvrně sem tomu nerozuměl) Tudíš se ptám, jakej z již znmíněných dílů považujete za tak nějak nejlepší a zaroven nejvhodnější pro nováčka tehle serie (a zarověn hardcore hráče jiných strategií, byť ne vždy budovatelských) PC mam cca 6 let staré, procesor 2,3Ghz, ram cca 4giga a grafiku 1giga (ale horší čipová řada), tudíš bych rád kdyby ve vašem doporučení hrálo roli i tohle hledisko :-)
  • upraveno 30. června 2014
    @Marek Na čtyřce jsem začínal, byla dobrá, ale už dlouho hraju jen pětku a nevracel bych se.
    Měl by jsi splňovat HW nároky pětky, takže bych zkusil tu ;)
    @Marek Já hrál jenom 5. Ovládání je takové intuitivní. Obvykle, když nevíš co máš dělat, hra ti řekne sama, co si ještě neudělal. Interakce s "Vůdci civilizací" je kouzelná :-) .(Narodíl od 4 je animovaná (alespoň doufám) ). Celej fígl v hraní je ten, že musíš správně přerozdělovat(suroviny, produkční body). A potom koorperovat/válčit s ostatními národy. To mi připomíná že jsem ještě nezkusil tu a Anglii a Japonsko.
  • Navíc je už k sehnání Civilization V The Complete Edition. Obsahující vše co vyšlo. Navíc hudba je taky velký plus, která se nahrávalo v Praze.
    @Montezuma3 Já to hrál normálně, taky na nejnižší akorát se mi dlouho načítali tahy ostatních hráčů. =D
    Jo, když je na mapě hodně civilizací (třeba 22 =D) tak to pak po renesanci začíná být docela maratón :D
  • sem rád že ten pátej díl doporučujete jako jeden z nej, u většiny serií jde obvykle kvalita s novými díly dolu, pak člověk neví jestli si vybrat to s lepší hratelností nebo to s lepší grafikou ... podobně jako atmosfera Morowindu s Oblivionem, Oblivion graficky nekde uplně jinde, ale skoro nepohltil :D
  • upraveno 2. července 2014
    Vyslo WOT na mobil docela to jde :-)
  • upraveno 4. července 2014
    Hraje někdo ještě heartstone? Nějak mě to i chytlo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.