TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1217218220222223362

Komentáře

• upraveno 11. září 2014
    @Everett_Young A vies to nastopero? ;)
    Zeby som ta mala podozrievat z toho, ze si pozeral vsetkych x serii? :-@

EDIT: To malo vazne 19 serii? :-s
  • @Hildegarda nevim, kdysi jsem to sledoval když mi bylo tak 10 :-D

Možná Lie to me, ale jistý si tím nejsem. Ale to by se ti mohlo líbit.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Hildegarda A za tých 19 sérií im vo vzduchu zrotovalo 19 000 áut :D
  • @Everett_Young To som kedysi pozeravala. Hlavne kvoli skvelemu dabingu. Akurat ze to nie je klasicka kriminalka - riesili tam aj stratene veci, neveru a pod.
  • upraveno 12. září 2014
    @M1on A vida, nasli sme viteze :)
    No asi som to este mala zuzit na poslednych desat rokov :)
  • upraveno 13. září 2014
    Tak kdo viděl první díl finální serie SOA.
  • @M1on
  • @Everett_Young A jak to vidíš? Zatím je to takový vlažný.
    Navíc proč zavřeli Jaxe do vězení když nakonec na něj nic neměli. Prostě takový vymotávačky z finální epizody minulý serie. To samý s vrahem Tary "zatím to hodíme na číňana pak to později vyřešíme".
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on
    našli ho na místě činu, museli ho zadržet. Jinak Gemma je strašná svině, od prvního dílu ji nesnášim.
  • upraveno 13. září 2014
    @Thorar
    Já taky. Jenže oni ho šoupli rovnou do vězení.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on
    Asi se tam neserou s vazbou jako u nás, zvláště když byl v podmínce
  • @M1on @Thorar
    Předpokládám že smrt Tary vyřeším klasickým postupem SoA. Všichni kromě Jaxe to budou vědět, pak se někdo prokecne, stane se pár omylů, Jax zastřelí koho nemá a nakonec z toho bude tragédie při který pomře pár členů klubu. Jelikož už jich tam moc nezůstalo, tak to bude asi konec klubu.
    DW 8x4 Listen
    Asi jedna z najlepších epizód... Ak nie dokonca najlepšia z celých 7 sérií. Čítal som, že niekomu sa zdala nudná, ale mne prišlo, že tam ukázali množstvo zaujímavých vecí do budúcnosti.
    - Ak to teda chápem správne, Orson je vnuk/pravnuk Clary a Dannyho
    - Clara vnukla Doctorovi myšlienku zberať spoločníkov na cesty
  • Suits s04e07: ehm, wow Rachel se právě posunula na nový level husy, doufám, že ji už velmi brzo ze seriálu vystřihnou, tahle linie začíná být až příliš otravná a nudící.
  • @Dreamer Nastastie posledny diel nacrtne uplne novu linku a Rachel pojde do uzadia.
  • Hildegarda napsal(a):

@M1on A vida, nasli sme viteze :)
    No asi som to este mala zuzit na poslednych desat rokov :)

Za prvé, je to Columbo, nikoli Colombo...
    Za druhé, úplně pravda to není, rodinné případy řeší, byť nejde o záhadnou minulost - jednou tam řeší "vraždu" své ženy (marmeláda s digitalis) a v jednom únos manželky svého synovce přímo ze svatby (Hrozně akční díl, kde na konci padouch koupí jednu mezi oči,... nebo do srdce, to si nejsem jist...).
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gepeto mne sa tiez tato epizoda velmi, velmi pacila
  • @Hildegarda hmm, Dark Luis, to vypadá zajímavě, konečně se sebou nenechá vytírat podlahu a nebude lézt Harveymu a Jessice do zadku, rozhodně pozitivní obrat.
  • @Gepeto Epizoda s nezodpověditelnou otázkou ve stylu, jestli dřív byla slepice nebo vejce. Věděli jsme, že Clara by neexistovala nebý Doktora, a teď jsme se dozvěděli, že bez Clary by nebyl Doktor. Líbila se mi práce s postavami Clary i Doktora a nějak si neumím představit, jak se Clara se seriálem rozloučí, aniž by umřela, když je tak těsně spojená s hlavní postavou. Ale co si nalhávám, v seriálu skončí svatbou s Pinkem, skončit s nějakým chlapem je osud každé Doktorovy společnice, akorát Rose byla protěžovaná a dostala osobního Doktora na hraní =D
    upraveno 15. září 2014
    @svoa00 Niekto už spomínal, že pri tom, koľko priestoru tam má Clara to bude seriál Clara Who :D Takže Doktor v skutočnosti zomrie a z Clary bude Paní času...

Nech pokojne skončí svatbou s Pinkom, ale musí zomrieť, to bude pekný koniec... Práve preto, že mám Claru rád by to bol koniec pre ňu.

Ale na tú otázku viem odpovedať: vajce bolo skôr :P
  • @Gepeto Na tu otazku je najlepsia tato odpoved
    @Hildegarda Ja by som to pravda nerozoberal na 3:30, beriem to doslova - muselo dôjsť k mutácií, ktorá sa neprejavila na rodičovskom jedincovi, ale až plode. :D
    Ale páči sa mi to video.
  • @Gepeto To je set takych zrozumitelnejsich videi pre takych ako som ja ;)
  • upraveno 15. září 2014
    @Jay No co no už jsem to dlouho neviděl a navíc na Nově vždycky řikali Colombo. Navíc díl s marmiládou jsem se těšil, že ji ukážou na fotce a ona snad to nebyla ona (na té fotce) nebo jak to bylo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • upraveno 16. září 2014
    Ten díl byl zajímavej a celkem jsem pak měl strach jít na záchod. Clara a Doktor se skvěle doplnují, spolu s Donnou jsou Clary nejlepší společnice. Impossible girl.
    Ale jak se dostali do té stodoly? Neměla tam být blokáda na ten čas? Co bylo to na posteli u Pinka? Proč se ten sen opakoval u více lidí?

Mimochodem - Missy - Master?
  • @M1on: Tak jako určitě, českému dabingu se úplně věřit nedá (Nějaký Chajmé Lannister by mohl vyprávět...), takže ano, četli to Colombo, ale psáno bylo Columbo...
    V dílu s Marmeládou byla její sestra - ona o sobě tvrdí, že je hrozně nefotogenická a nerada se fotí...
    Ostatně, prý se počítalo s tím, že se zároveň bude natáčet spin-off, kde bude případy řešit ona... Ale sešlo z toho.
    upraveno 16. září 2014
    @Blackfish
    To sú všeobecné otázky, ktoré si kladie každý :D
    1) Predpokladajme, že časová blokáda je len pre Moment a Pád Gallifrey
    2) Predpokladajme, že niečo, čo Moffat rozoberie o desať rokov, keď nebude mať čo robiť... O ňom sa hovorí, že si nepamätá čo napísal predchádzajúci diel... Možno si nepamätá ani, čo napísal ten istý diel :D Veď toto je už druhý krát, čo cestovali na koniec času... Ale to stvorenie bolo chvíľu vidieť rozmazané... Skúsim okuknúť potom... A rovnako sa môžeme pýtať, čo to točilo tie dvere...
    EDIT: Skuknuté... Má to hrubú hlavu a je to sivasto biele :D
    3) Myslím, že ten sen je všeobecná paranoja - ja som taký sen nemal, ale ako som sa vždy bál priestoru pod posteľou. Iba Doktor ho mal fakticky.

ďalšia otázka, ktorú som mal bola, ako sa niekto môže stať Pánom času keď ide o rasu. Bolo povedané, že predsalen "vodičák" sa robí skrze skúšky pred časovým vírom, z čoho napr. Vládcovi drblo v bedni ako ukázali v tretej sérií...

Inak aj vám titulky občas ukázali text, ktorý vôbec nehovorili?
  • NUTNĚ MUSÍM MÍT TOHLE TRIČKO

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.