@Everett_Young To som kedysi pozeravala. Hlavne kvoli skvelemu dabingu. Akurat ze to nie je klasicka kriminalka - riesili tam aj stratene veci, neveru a pod.
Suits s04e07: ehm, wow Rachel se právě posunula na nový level husy, doufám, že ji už velmi brzo ze seriálu vystřihnou, tahle linie začíná být až příliš otravná a nudící.
@Hildegarda hmm, Dark Luis, to vypadá zajímavě, konečně se sebou nenechá vytírat podlahu a nebude lézt Harveymu a Jessice do zadku, rozhodně pozitivní obrat.
@Gepeto Epizoda s nezodpověditelnou otázkou ve stylu, jestli dřív byla slepice nebo vejce. Věděli jsme, že Clara by neexistovala nebý Doktora, a teď jsme se dozvěděli, že bez Clary by nebyl Doktor. Líbila se mi práce s postavami Clary i Doktora a nějak si neumím představit, jak se Clara se seriálem rozloučí, aniž by umřela, když je tak těsně spojená s hlavní postavou. Ale co si nalhávám, v seriálu skončí svatbou s Pinkem, skončit s nějakým chlapem je osud každé Doktorovy společnice, akorát Rose byla protěžovaná a dostala osobního Doktora na hraní =D
@Hildegarda Ja by som to pravda nerozoberal na 3:30, beriem to doslova - muselo dôjsť k mutácií, ktorá sa neprejavila na rodičovskom jedincovi, ale až plode. :D Ale páči sa mi to video.
@Jay No co no už jsem to dlouho neviděl a navíc na Nově vždycky řikali Colombo. Navíc díl s marmiládou jsem se těšil, že ji ukážou na fotce a ona snad to nebyla ona (na té fotce) nebo jak to bylo.
@M1on: Tak jako určitě, českému dabingu se úplně věřit nedá (Nějaký Chajmé Lannister by mohl vyprávět...), takže ano, četli to Colombo, ale psáno bylo Columbo... V dílu s Marmeládou byla její sestra - ona o sobě tvrdí, že je hrozně nefotogenická a nerada se fotí... Ostatně, prý se počítalo s tím, že se zároveň bude natáčet spin-off, kde bude případy řešit ona... Ale sešlo z toho.
Komentáře
Zeby som ta mala podozrievat z toho, ze si pozeral vsetkych x serii? :-@
EDIT: To malo vazne 19 serii? :-s
Možná Lie to me, ale jistý si tím nejsem. Ale to by se ti mohlo líbit.
No asi som to este mala zuzit na poslednych desat rokov :)
Ale páči sa mi to video.
V dílu s Marmeládou byla její sestra - ona o sobě tvrdí, že je hrozně nefotogenická a nerada se fotí...
Ostatně, prý se počítalo s tím, že se zároveň bude natáčet spin-off, kde bude případy řešit ona... Ale sešlo z toho.