Druhý trailer na 5. řadu - Ice & Fire

upraveno 9. března 2015 v 5. řada
imageDruhý trailer na 5. řadu - Ice & Fire

Napsal(a) Nevada

Read the full story here

«1345678

Komentáře

• upraveno 9. března 2015
    Deanerys zase drsná jak hladká mouka :roll:
  • DanielSvatoš napsal(a):

Deanerys zase drsná jak hladká mouka :roll:

jsem trošičku přemýšlela, že bych tomu dala ještě šanci, ale po traileru postaveném na výkonu Kalísi od toho zase upouštím...na to nemám :)
  • Jak khaleesi půl traileru drsňácky mluví a není schopná udržet jediné město :D
  • @Dreamer já se kouknu nějak mě netrápí jak to mrší a jsem zvědavej na flashbaky a taky posmát "herecký" výkon Emilie
  • @DanielSvatoš začínám mít k Emilii a především k jejímu hereckému výrazu velmi silnou averzi, nemůžu se na ni koukat, přitom v rozhovorech taková zlatá sympatická holka, proč musí být tlačená do rolí drsňaček? To je jako chtít po štěňátku, aby vypadalo nebezpečně :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako obrázky hezký, ale prznění děje v knize je i na mě moc. Navíc se fakt bojím, že půjdou před knihu a to by mě nakrklo. Takže předem prosím všechny sledovače o skrývání spoilerů, děkuji.
    Dreamer napsal(a):

To je jako chtít po štěňátku, aby vypadalo nebezpečně :D

Seriálová Danny mi dost připomíná tohle:
  • Co dělají rytíři z Údolí na Zimohradu? 8-O
  • kde jsi viděl rytíře z údolí na zimohradu ?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 10. března 2015
    @Krisa Upozornění pro všechny, na webu se už objevily zvěstí(zatím nepotvrzené, berte s rezervou), že 5. série už předejde knihy, dokonce začnou ve velkém umírat postavy, co jsou v knihách ještě na živu. Zatím jde o spekulace, ale i přesto si už budu hodně dobře rozmýšlet, jestli se na 5. sérii budu dívat.

@LordStark Sansa: I came to reclaim something of mine.

@Dreamer Vždycky, když je nějaká postava naivní a zároveň drsná, tak byla nevěrohodně zahraná. Příklad za všechny Luke a Anakin Skywalkerovi. Jak Hamil, tak Christensen se už po Star Wars neprosadili, možná je tedy tenhle typ postav, kdy neplatí: Nejsou malé postavy, jsou malí herci. Problémem je, že Emilia Clarke postrádá charisma. Na druhou stranu najděte charismatickou herečku pod 30, která vám tenhle part odehraje bez problému. Docházím k závěru, že lépe Daenerys ztvárnit nemohli s přílehdnutím k tomu, že 16tiletou postavu (ZASE!!!) hraje ženská, které táhne na 30. Leč po těch pěti sériich si těžko dokážu představit v té roli někoho jiného.

Trailer vypadá dobře, což o to, ale já si vážně nejsem jistý, jestli to chci sledovat, protože když už teď předbíhají knihu, tak se ptám: Kolik toho zase musejí vynechat? Kolik postav se propadne do časoprostoru? Kolikrát se zase bude točit stylem dvě minuty pro postavu? Kolik nám toho prozradí už teď? A předně je to vůbec stále ADAPTACE knihy, nebo se Džordž inspiroval nápadem autorky Zmizelé a seriál skončí jinak než kniha, aby se Dan s Danielem nažrali a Martinovi tržby za knihy zůstaly celé? Nevím. Každopádně mě možá přemůže moje zvědavost, neboť chci vědět jak dopadne Stannis-Roose válka, ale modlim s k Pánu Světla, abych tomu pokušení odolal, stejně jako za to, aby to džordž konečně dopsal. Protože nedokončený příběh je temný a plný hrůz, ale příběh dokončený pod vedením HBO, je ještě temnější s mnohem větším počtem hrůz.
  • upraveno 10. března 2015
    @Stannis_Baratheon s tím nemůžu souhlasit, určitě existuje spousta hereček pod třicet, které by to zahrály lépe, třeba právě původní volba Tamzin Merchant, by mi na Daenerys seděla stokrát lépe než nemastná neslaná Emilia. A věkem knižních postav to taky není i Martinovy mladší postavy se chovají na svůj věk obvykle poměrně vyspěle. Emilia je špatná herečka, to mi nikdo nevykecá, stačí mrknout na nového Terminátora, čekám mega průser (doufám v mega průser :twisted: ).

EDIT: možná za tu drsňáckou pózu částečně mohou také scénáristé, kterým se krutopřísná Daenerys líbí a rádi by takovou na obrazovce měli, výsledek je však tragický...
    @Stannis_Baratheon Já právě to předběhnutí čekám, tak se dívat nehodlám. Už loni jsem se k tomu dokopala po půlce odvysílaných epizod, což je u mě docela smutný (většinou se na nový díl seriálu klepu už po závěrečných titulcích).
  • těším se. Jsem zvědav jestli tahle sérka překoná Jona vs. Kovadlinu nebo epický fight Ohař vs. Brienne a třeba na nás čekají zase nějaké firebally :)
    Kamarádi z loděnice tvrdí, že člověk může být buď rychlý, chytrý nebo hezký. Ve výjimečných případech i 2 z těchto kategorií. Třeba to platí i u herců a Emilia je fakt moc hezká :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...nebo se Džordž inspiroval nápadem autorky Zmizelé a seriál skončí jinak než kniha, aby se Dan s Danielem nažrali a Martinovi tržby za knihy zůstaly celé?

Myslíš Gone Girl? Ono to fakt skončilo rôzne?
    Ja som si to po zhliadnutí schválne hľadal, ale našiel som len, že autorka mlžila, aby film nestratil na sledovanosti od čitateľov alebo spoileristov, ale inak to skončilo takmer identicky.
  • @Gepeto je to stejný, fakt nechápu v čem se to mělo lišit, snad v barvě trička hlavního hrdiny? :)
  • @Kalam Mekhar Očekávám že tahle série překoná kvalitou i všemi tolik opěvované Sharknado =D
  • @Everett_Young Nemaj Sharknado dávat na nově nebo něco podobnýmu tomu jsem to nějak zaslech.
  • @M1on To ti opravdu nepovím, televizi nemám a nevím co v ní zrovna vysílají, pokud náhodou na netu nevyhrabu nějakou perličku.
    Ne, v televizi měl běžet Krokodýl versus aligátor (oba měli u svého názvu určitě nějaké mega-, giga-, nebo tak něco...).
  • @M1on Když si rozklikneš ten odkaz od @Everett_Young tak tam je napsané, že to bude v tv v dohledné době.
  • @Phoebea 0:42 - Projíždějí pod bránou Zimohradu
  • @LordStark A je to vážně Zimohrad?Teoreticky to může být každý hrad v Západozemí :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Tarin Je to Zimohrad. Nad tím vchodem vzadu je reliéf zlovlka.
  • @Tarin Snad ještě poznám Zimohrad :D
  • @Montezuma3 V tom případě ztrácím veškerou důvěru v D+D :(
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 11. března 2015
    @M1on Jo tenhle kinematografický skvost teď budou dávat v TV Noha. :-D Mimochodem, když je možné, že i u něčeho takového někdo dopustil, aby se natočila dvojka, tak vojáci z údolí před Zimohradem jsou ještě v pohodě. :-D
  • ja na to budu koukat jen kvuli dráčkům, kolega v práci mi stejně vše vyspoileruje at už bych chtěl nebo ne ... serialová Daenerys sere jen nas čtenáře, většina běžnejch diváků nečtenářů z ní ma stejně erekci, a vo to přece D+D jde ne? :wall:
  • upraveno 11. března 2015
    @Marek Ta prozměnu spoileruj jemu knižní předlohu, dokud to ještě jde.
  • No, já začínám mít pocit, že Sansu provdaj za Ramsaye místo Jeyne Pool.
  • Kušuj! To bych si pro ně musel osobně dojít :D .
    Ale jinak hrůza no. Už se těším, až seriál vynechám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.