@Riokai No, u Sophie už by tuhle sérii teoreticky mohli, záleží na době natáčení... pokud jde o Maisie tak tam si kluci z HBO budou muset ještě rok počkat.
@Riokai: Rozkaz zněl jasně. Muž s koženou brašnou nesmí projít. Jak říkám dvě dávky. Nebyl čas ptát se kdo je kdo. - Tak si trochu nejsem jist, jestli mi tenhle styl přijde k GoT ten nejlepší...
@Everett_Young: Jako myslíš, že by její postava nemohla být provdána, unesena, zachráněna a tak? Já v tom úplně nutně HBO "Show" (= show everything) neviděl...
@Everett_Young: No jo, je tam... ale jak říkám, mě to nenapadlo... A mám chuť neříct ono... "ostatně, možná právě proto prohodili sestřičky". Ale HBO to případně zvládne... v nejhorším ukážou frndu nějakého staršího záskoku z takového úhlu, že víc vidět nebude (a nebo bude, v knize je
Jeyne záskok za Aryu, tak tady může být Jeyne záskok za Sansu
Jen aby to nakonec nebyla Jeyne jako "Sansa" místo Jeyne jako "Arya"... to by pak mohla mít "Sansa" supertraumatickou scénu v jakémkoli 18+ provedení... a Sophie může být traumatizovaná z toho, že ona nemohla. :oP
To by si snad nedovolili takhle sprznit Sansu 8-O ale je fakt, že Jeyne se v seriálu nevyskytuje a nevím koho jiného by použili, ale asi by šlo ji úplně vynechat ne? To už přece mají celkem slušně natrénovaný, rozhodně lepší varianta než ta druhá zvažovaná...
Hmmm, namátkou kohokoli mladšího ženského pohlaví z Údolí? Namátkou Mia Stone, nějaká děvka z Malíčkova nevěstince,... to fakt nebude pro D'n'D překážka. (Samozřejmě předpokládám, že seriálově to nemusí jít od Koruny, ale z Údolí)
Ramsay a Sansa... Ne, fakt, já to chci. Jsem z toho celá zdivočelá.
Teď vážně. Na pátou řadu se asi dívat budu, protože se od Písně už liší tolik, že cokoliv eventuálně prozradí stejně budu brát vážně až ve chvíli, kdy si to přečtu.
@Dreamer: Já se nesnažil spekulovat, kdo tou loutkou bude,... jen jsem řekl, že loutka může vysvětlit tu část traileru s vojáky údolí na Zimohradu. :o) A myslíš, že by si DnD odpustili vynechat příležitost na ukázku stádečka koz?
@Dreamer: Cestuje teleportem, nepotřebuje doprovod (musí nalehko, na ten den má v plánu ještě Dorne, Letní ostrovy, návštěvu Dany, a zpět na Orlí hnízdo do pelíšku... :o)).
To, že seriál předběhne knihu potvrdil i Martin? V takovém případě bych se na něj určitě nedíval dřív, než Martin dopíše Vichry zimy. Takže ho zkouknu asi tak v roce 2020.
@Kalam Mekhar tohle bych fakt nebrala jako spoiler, jsem na tom jako svoa, cokoliv si scénáristé vyškrtnou přepíšou udělají podle sebe neberu jako směrodatnou informaci a směle to ignoruji, seriál přece není přepis knih, ale vlastní samostatný příběh, který si jen občas z Písně půjčuje ;-)
Taky tam musíš počítat s tím, že někteří herci se prostě rozhodnou skončit. V knize Jojen nepřijde za Martinem a neřekne mu, že teda jako končí a umírá. :-D
Komentáře
Teď vážně. Na pátou řadu se asi dívat budu, protože se od Písně už liší tolik, že cokoliv eventuálně prozradí stejně budu brát vážně až ve chvíli, kdy si to přečtu.
A myslíš, že by si DnD odpustili vynechat příležitost na ukázku stádečka koz?