Druhý trailer na 5. řadu - Ice & Fire

upraveno 9. března 2015 v 5. řada
245678

Komentáře

• @LordStark Můj bože, to by mě trefilo O_o
  • @LordStark: Tak vzhledem k tomu, jak to s manželstvím dopadne, tak to je fuk... akorát bych pak nechápal, jestli by Jon byl tak hrrr, to řešit. :o)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Jay sestřička jako sestřička, ne? :-D
  • @Riokai No, u Sophie už by tuhle sérii teoreticky mohli, záleží na době natáčení... pokud jde o Maisie tak tam si kluci z HBO budou muset ještě rok počkat.
  • @Riokai: Rozkaz zněl jasně. Muž s koženou brašnou nesmí projít. Jak říkám dvě dávky. Nebyl čas ptát se kdo je kdo. - Tak si trochu nejsem jist, jestli mi tenhle styl přijde k GoT ten nejlepší...
  • @Everett_Young: Jako myslíš, že by její postava nemohla být provdána, unesena, zachráněna a tak? Já v tom úplně nutně HBO "Show" (= show everything) neviděl...
  • A Sophie Turner prý měla v 5. serii nějakou velmi traumatickou scénu. Že by svatební noc s Ramsayem? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zas si ale vemte, jak hezký by měli děti :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. března 2015
  • Jen aby to nakonec nebyla Jeyne jako "Sansa" místo Jeyne jako "Arya"... to by pak mohla mít "Sansa" supertraumatickou scénu v jakémkoli 18+ provedení... a Sophie může být traumatizovaná z toho, že ona nemohla. :oP

• To by si snad nedovolili takhle sprznit Sansu 8-O ale je fakt, že Jeyne se v seriálu nevyskytuje a nevím koho jiného by použili, ale asi by šlo ji úplně vynechat ne? To už přece mají celkem slušně natrénovaný, rozhodně lepší varianta než ta druhá zvažovaná...
  • JayJay
    upraveno 12. března 2015
    Právě proto se na seriál nedívám a stále jsem za to rád. :-k :-D
  • upraveno 12. března 2015
  • @Dreamer: Já se nesnažil spekulovat, kdo tou loutkou bude,... jen jsem řekl, že loutka může vysvětlit tu část traileru s vojáky údolí na Zimohradu. :o)
    A myslíš, že by si DnD odpustili vynechat příležitost na ukázku stádečka koz?
  • @Jay možná se Malíček staví na návštěvu? Je to zdatný cestovatel :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A wild Littlefinger appears!
  • @Dreamer: Cestuje teleportem, nepotřebuje doprovod (musí nalehko, na ten den má v plánu ještě Dorne, Letní ostrovy, návštěvu Dany, a zpět na Orlí hnízdo do pelíšku... :o)).
    @svoa00 Tak to tě obdivuji, já bych na to pak celou knížku čekal a pořád by mě to rušilo od děje. :-D
  • To, že seriál předběhne knihu potvrdil i Martin? V takovém případě bych se na něj určitě nedíval dřív, než Martin dopíše Vichry zimy. Takže ho zkouknu asi tak v roce 2020.
  • upraveno 13. března 2015
    @Chmur Jenže už si viděl jednu scénu, která neni v knize. =D
  • @M1on jednu? Dyť už celá třetí řáda je dosti alternativní vůči předloze...
    @Kalam Mekhar Jenže on myslel spoiler který posune děj příběhu, ne nic neřikající vatu.
  • @M1ono spoilery už byly i ve trojce, např. smrt Jojena, a bůh ví, jestli se to dá brat jako spoiler. Já tu parodii neberu vážně...
  • @Kalam Mekhar tohle bych fakt nebrala jako spoiler, jsem na tom jako svoa, cokoliv si scénáristé vyškrtnou přepíšou udělají podle sebe neberu jako směrodatnou informaci a směle to ignoruji, seriál přece není přepis knih, ale vlastní samostatný příběh, který si jen občas z Písně půjčuje ;-)
    Taky tam musíš počítat s tím, že někteří herci se prostě rozhodnou skončit. V knize Jojen nepřijde za Martinem a neřekne mu, že teda jako končí a umírá. :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.