Tak jsem zhlédl i 3. díl... vypadá to, že tvůrci asi nečetli 4-5 knihu. Nic tam nedává smysl.(Až na Aryu, ta je pro mě typicky nudná) Vydali se na vlastní cestu a jsem vážně zvědavý jak to dopadne.
@OslicekCZ Jen počkej až se podíváš na 4. to teprve budeš valit bulvy. Mel opět zkouší ty svoje přesvědčovací schopnosti. Sansa u Boltonů. A celý ten výlet do Dorne, to jsem prostě jen čuměl a nechápal.
@Montezuma3 Po tom co jsem dokoukal poslední scénu ve 4. díle je mi nějaká výprava do Dorne a blbost s Boltny ukradená, teď jen doufám, že to Selmy a Červ rozdýchají =D
Celkem dobrý dojem z celé epizody - když akceptujete tohle pojetí, na předloze víceméně nezávislé. Líbila se mi volba lorda velitele, Braavos, z Dorne mám poněkud smíšené pocity - Areo mi moc nesedí, zato Doranova seriálová verze je docela zajímavá. Musím pochválit Mhysu a její gang, když už je tu chudák holka pořád terčem všeobecné nenávisti (a i ten Drogon jí zas uletěl) tak si zaslouží alespoň nějakou podporu. Dany stála vlastně před stejným dilematem jako Rob tehdy s Karstarkem a stejně jako on si musela vybrat jedno z obou špatných řešení - a také si vybrala spravedlnost, která ovšem nakrkne spoustu jejích dosavadních přívrženců.
Komentáře