To je pravda. To mě - skoro se to bojím napsat :) - nepotěšilo, že jí ty vlasy nechaly. Na konci Tance s draky jí Martin ty vlasy zas vypálil až na lebku, tak se třeba maskéři ještě polepší, tedy v případě, že budou tvůrci seriálu následovat její dějovou linku. A nepleteš, Jorah byl popsán jako plešatějící. Ale jinak to celkem odpovídá; velkej chlap, černé ochlupení, zarostlý jak medvěd. A teď mě napadá. Dávalo by větší smysl, kdyby Tyrionovi chyběl kořen nosu a ne "tělo" nosu. Protože sečná rána se táhne přes kořen.
@Nevada Tam mi napadlo, že asi sa im nechcelo fotošopovať jej holohlavosť, ale tiež mi napadlo, že keď už ju tam dali, tak tie vlasy sú podstatnejšie ako fialovosť očí.
@Montezuma3: Na těch obrázcích postavy pěkné (nejsem s to posoudit, jestli podle popisu v Písni, nicméně to je mi fuk), ale ty meče jsou oba divné - hlavně kvůli záštitám.
Komentáře
A nepleteš, Jorah byl popsán jako plešatějící. Ale jinak to celkem odpovídá; velkej chlap, černé ochlupení, zarostlý jak medvěd.
A teď mě napadá. Dávalo by větší smysl, kdyby Tyrionovi chyběl kořen nosu a ne "tělo" nosu. Protože sečná rána se táhne přes kořen.
japonské covery, mne sa najviac páči Cersei Sam a Tyrion
Třetí obrázek: není to náhodou ten slavný, trochu pobledlý, zpěvák Míša Jackson?