FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1118119121123124150

Komentáře

• @CervenKa Ak Slovensko chapes ako zahranicie... :)
  • @Hildegarda No, předpokládám, že na Slovensku máte vlastní zdroje na sledování hokeje, a tak nejste odkázáni na čt-online :D
    Ségra je ve Francii, prý tam mají MS jen na kabelovce :spike:
  • @CervenKa No u nas to nie je problem ani zo zahranicia
    http://androidportal.zoznam.sk/2015/05/navod-sledovat-zapasy-ms-hokeji-2015-telefon-tablet-zahranicia/
    Nemalo by to byt problemom ani z Francuzska...
  • @Hildegarda Dík, pošlu jí to k vyzkoušení...
  • Tak dneska se tajenka rozhodne. Trochu mě mrzí, ze nepůjdeme do čtvrtky ze 2. fleku, jelikož bychom se po případném postupu vyhli Kanadě, ale s tím už nic neudělají. Základ bude postup.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Mellien Já bych ve čtvrtfinále moc nepodceňoval Bělorusy. Můžou být něco jako Švýcarsko z před dvou let. Navíc na turnaji zatím předvádí dobrý hokej a Kanada je podle mě trošku podcení. :-)
  • @Riokai myslím, že Kanada tu má letos natolik kvalitní a zkušený tým, že tam se snad žádný překvapení stát nemůže, i kdyby je podcenili, Bělorusům tam padlo pár šťastných gólů a dostali se do vedení, pochybuji o tom, že by to nezvládli otočit. Letos si jdou jasně pro zlato, určitě je může porazit někdo z té nejlepší pětky, ale bude potřeba silná vůle a štěstí. Nu přesto věřím, že my to v semifinále zvládneme :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Osobně taky vidím Kanadu jako favorita, zatím prakticky nezaváhali. Samozřejmě i to může přijít, ale zdá se, že mají dost rovnoměrné výkony.
  • Kanada je tu jasně o třídu lepší než všichni ostatní. Ale (!) to neznamená, že je neporazitelná. Při troše štěstí, skvělému výkonu brankáře a lepšímu útoku se s ní hrát dá. Koneckonců jsme to předvedli i my, 2 třetiny to bylo vyrovnané, pak rozhodli. Ale hrát se s nimi dá, přesto bych tohle vztáhl pouze na týmy jako jsme my, švédi, fini a rusové. Bělorusko hraje dobře, ale tohle je i na ně moc silná společnost, můj názor...

Osobně jsem dost zvědavej na dnešní zápas Rus-FIn. :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Mellien Rusové jim maj co vracet
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co se to s borůvkama stalo? Oni spadli do divize! 8-O
    @Montezuma3 Boruvkama?
    @Achileus Lotyšsko
    @Montezuma3 vždyť spadlo Rakousko, ne Lotyšsko. :-)
  • Ale měli na mále :D Každopádně ve čtvrtek povinně fandit!
    Aha, já koukal do tabulky hned po jejich posledním zápase a nejspíš tam ještě neměli započítaný ten poslední bod z nájezdů.
    upraveno 13. května 2015
    Upřímně, to čtvrtfinále nevidím moc valně. Doufal jsem, že narazíme na Rusy. Hlavní problém bude Rinne. S tím, jak se na góly hrozně nadřeme a vesměs jsou to góly, které by TOP gólman měl mít, budeme mít dost velké potíže Rinneho prostřelit. Jaký výsledek tipujete? Nechci malovat čerta na zeď, ale vidím to na 1:3 ve prospěch Finů. :-k
  • upraveno 13. května 2015
    No včera to byl zatím nejrozpačitější výkon, Švýcaři sice dobře bránili, ale bylo tam hodně zbytečných chyb a nepřesností. Jako realista to taky nevidím zrovna růžově, mám strach, že jim nervozita příliš sváže ruce. Se Švédy a Kanadou nehráli zas tak špatně (i když Kanada je v závěru přejela) a i na Finy mají, otázka je, jaký výkon předvedou. :-? Nikoliv jako realista, ale jako fanoušek a optimista budu věřit, že nám bude přát štěstí a vyhrajeme 3:2pp :-)
  • S trochou štěstí naši vyhrajou na nájezdy. Co jsem včera viděla, tak naši strávili většinu doby v útočném pásmu a se štěstím vytřískali jediný gól. Takhle se fakt s nejlepšíma hrát nemá a Švédsko a Kanada jim to dali znát.
  • Švédsko jim nic znát nedalo. Vyhráli na nájezdy, ten zápas byl naprosto vyrovnaný. Ačkoli je to diskutabilní, tak já věřím, zr byt tehdy v brnae oavelec, tak jsme o dva góly vyhráli, ale to už se nedozvíme.
    Hlavně,aby byl Jágr v pořádku
  • Nemělo by jít o nic velkého, akorát u svalů, šlah, vazů, úponů ap. nikdy nevíš, nedá se to škatulkovat, každopádně věřím, že bude v pořádku. Přestože mě naši včera nijak neoslnili, tak budu fandit a věřím v těsnou výhru :king:
    @Mellien Jenže tady u tohle týmu je rozdíl, když má vsestavě Jágra, a když ne..
  • No právě...
    Tak s tím podceněním Běloruska jsem jen o kousek netrefil. =D
  • Ždibíček. Kanada jen dokazuje, jak moc je na tomhle MS jinde než ostatní týmy. Jestli nevyhraje zlato, tak to bude síla. (Samozřejmě ve skrytu duše doufám v naši výhru :D )
    @Mellien Berně to krok za kromě.Nejprve porazit Finsko, pak se mužem bavit dal
    Tak Putinovy holky jsou v semifinále
  • Jarda je bůh hokeje, o tom žádná. A ze mě se oficiálně stává věřící. Za stavu 3:3 jsem se v duchu modlil k olympským bohům a za dve minuty Jágr gól.
  • @Mellien Svět stvořilo Hokejové monstrum a Jágr je jeho prorokem =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.