Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Hra o trůny 5x07 - Dar - Ice & Fire
Jon se připravuje na střet. Sansa se pokouší mluvit s Theonem. Brienne čeká na znamení. Stannis zůstává neoblomným. Jaime se snaží znovu spojit s rodinou. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak název dílu mohl značit taky území "Dar" jižně od zdi, což jsem zase tipoval já, ehm. :king:
Cersei po mne něco chtěla, ale já to neměl - ale dodal jsem jí něco jíného... (tak nejak)
tušíme, co by to, co chtěla, mohlo být?
náhrada je jasná...
Jo a filmografie Sibel Kekilli je docela zábavná a zajímavá :-D .
Stannis im požičal ľode to je pravda ale pokiaľ viem ľudí im nepožičal lebo sám ich má málo, takže sa mi to zdá nereálne.
Lancel pokiaľ viem v seriály vie o tom že s Cersei spáva jej brat Jaime o legimite ich potomstva neviem či vie ale to je jedno. Podľa slov Najvyššieho vrabčáka je jeho duša ľahká a že by v pohode prešiel cez sedem sfér neba. Takže z toho vyplýva že sa zdôveril aj s tým že královna spávala s bratom a z toho podľa mňa plynie dôvodné podozrenie že ich deti sú bastardi čo by znamenalo v Královom prístavišti zrejme problém pretože by v meste bola ozbrojená armáda ktorá by zrejme podľa ich viery podporovala nárok Stannisa a minimálne by sa pokúsila zvrhnúť súčastnú vládu (celkom pekne sa im zatiaľ darí :-D )
Neviem ako to bolo presne ale mám taký pocit že to aj v seriály vie
Sansa: "Ač manželi, přec netvore!" Zavrtává mu vývrtku do zad.
Ramsay: "Vr-tá-ku"...
Přichází Malíček, všechny včetně Eddarda a Cat polije Kolalokovou limonádou,... "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina", závěrečná písnička, titulky a konec.... :o)
Co se týče Dorne - v tom se tady až zázračně schodují téměř všichni - že je to jeden velký průser :evil: . A ten souboj ve vodních zahradách byl i podle mne zatím totálně nejhorší scénou celého seriálu a trumfnout ho co se trapnosti týče bude opravdu velké umění.