[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jenom říkám možnosti, samozřejmě chci aby byl zdráv a dožil se 100 let, ale stát se může cokoliv bohužel :(
Vliv má samozřejmě i genetika a jistá míra štěstí, ale přepdokládat, že by na to psaní měl ještě 50 let asi nejde.
Mrkni na ednu
@pavel: Není důvod dávat cokoli do spoileru u topicu, který má spoiler v názvu... :o)
Každopádně ta otázka spíše patřila do teorií a spoilerů... (ne, že by to tam nebylo diskutováno a mám pocit, že Jonově smrti se většinou nevěří - Co uměl Thoros zvládne Mel levou zadní, zvláště je-li Jon tím, kým se myslí, že je... a trocha královské krve to jistí...)
Seriálem bych se neřídil, DnD dokážou spatlat vše a nějaké smlouvy s herci jsou spíše indicie než důkaz...
Co se týče smlouvy na 7. sérii, tam je k tomu seznam herců pouze: "A právě těchto herců by se mělo týkat případné pojištění pro sedmou řadu. Stále se však čeká na oficiální vyjádření, které může klidně přijít až v průběhu vysílání šesté série." Takže žádný spoiler, navíc pevně věřím, že při vysílání 6. řady už budou venku Vichry a všichni se konečně z knihy dozví, jak to s Jonem dopadne :-)
A hlavně, stejně všichni víme, že neumře
Ať nechodím daleko - smrt Tallisy mě nepřesvědčila o osudu Jeyne Westerling a dítěte...
Ale tiše ať to nezakřiknu a hned v první kapitole Sama se neutopí :-#
asi tak rok dozadu jsem to někde četl, myslim že to mělo souvislost s nějakým conem...ruku do onhně za to nedám, ale vážně sem to slyšel a četl na nějakém důvěryhodném místě :-)
Víceleté smlouvy pro herce nejsou sice nic neobvyklého a neznamenají 100% jistotu, ale taky ledacos nasvědčují o záměrech a prognózách. Že zatímco Benioff s Weissem chtějí 7-8 sérií, HBO jich chce i více, je veřejně známo. Že oni zmínění "umělci" znají hlavní události a závěr ságy a hodlají se toho v seriálu držet, je taky dávno známo. Takže ano, i takhle drobná informace je určitým spoilerem, o který v knižních debatách někteří nestojí. Buďte prosím ohleduplní. Zase tak moc vás to přece nestojí.
@Benji Jeyne Westerling by se měla objevit v prologu, ale Martin neřekl (a to zdůraznil), že bude jeho hlavní postavou.
Já jen tak z legrace tipuju Edmura Tullyho, který cestou udělá nějakou statečnou pitomost a zachrání Jeyne život, ale sám přitom zemře.