[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jo jenže když jsem si tvůj příspěvěk četl a byl v půlce tak mi vycházel zas jasně Jon
myslím že na teorii kdo je AA je moc brzo když ani nevíme co by to znamenalo ale byl by to buď Jon nebo Dany (ale asi spíš ta Dany)
Jinak to jméno může mít význam... Azor pozpátku je Roza.... ať si kdo chce co chce říká, v tom toa Růže (modrá) je.
Jinak Ramsay a Velký jiní bohužel z konkurzu vypadávají, protože Jaehaerys II se myslím oženil s tou s kterou se oženil jen proto, že AA měl být z jejich přímé linie-Dany i Jon nejspíše splňují
Otázka je, co bude výhra - Světlonoš je latinsky Lucifer. :o)
Když ono jich nemohlo být tak moc. On to dokonce nebyl Jaehaerys II. ale jeho syn Aerys II. a Rhaela, z jejichž potomstva má AA vzejít, takže Aerys je mimo, takže by se s tou Boltonkou musel spustit buď Rhaegar, Viserys (ty jo, oni jim ve Světě přidali další 3 bratry a sestru umřetý v mladám věku???), nebo tak někdo... a u nich je problematické zvažovat (s ohledem na věk) otcovství Ramsíka, natož někoho z jeho předků... :o)
http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/
Jen to otevřu a už mi vaří krev v žilách při pohledu na další LEMON CAKES!!! :evil:
Má někdo zájem o překlad? Neříkám teda, že to mám v úmyslu překládat celé, ale mohla bych s tím pomoct.