No tak Targaryenové, pár zních má schopnost předvídat budoucnost a má se jim narodit princ zaslíbený, což ukazuje, že bude ten AA a výhodní národy, tam se říká, že z kamene přivede draky a projde ohněm nespálený, což na dany sedí
@p1e9t9r2 jo jenže když jsem si tvůj příspěvěk četl a byl v půlce tak mi vycházel zas jasně Jon myslím že na teorii kdo je AA je moc brzo když ani nevíme co by to znamenalo ale byl by to buď Jon nebo Dany (ale asi spíš ta Dany)
No jo, někdo má Azor Ahai, jiní Uruk hai. :o) Jinak to jméno může mít význam... Azor pozpátku je Roza.... ať si kdo chce co chce říká, v tom toa Růže (modrá) je. Jinak Ramsay a Velký jiní bohužel z konkurzu vypadávají, protože Jaehaerys II se myslím oženil s tou s kterou se oženil jen proto, že AA měl být z jejich přímé linie-Dany i Jon nejspíše splňují Otázka je, co bude výhra - Světlonoš je latinsky Lucifer. :o)
@Achileus: Bratře... :o). (Jako pronesl bych to stylem Limonádového Joea, ale fakt je, že skaut ano... Ostatně, obrázek u jména mám z letošního tábora... Ale nepoznat mě podle nicku by bylo divné, takže myslím, že "tím" kamarádem ze skauta nejsem. :o) - ale podobná sorta klidně) Když ono jich nemohlo být tak moc. On to dokonce nebyl Jaehaerys II. ale jeho syn Aerys II. a Rhaela, z jejichž potomstva má AA vzejít, takže Aerys je mimo, takže by se s tou Boltonkou musel spustit buď Rhaegar, Viserys (ty jo, oni jim ve Světě přidali další 3 bratry a sestru umřetý v mladám věku???), nebo tak někdo... a u nich je problematické zvažovat (s ohledem na věk) otcovství Ramsíka, natož někoho z jeho předků... :o)
Vid už si říkám aby to bylo, ale čím dál tím mne jímá větší hrůza, že autor během psaní umře a konce se už bohužel nedočkám a stále je to zamotanějsí a zajímavější klidny bych četl i 10 knih :D
Nenene, hlavně ať to už nenatahuje.... Ať dopíše poslední dvě knihy a dobře to zakončí... Pak ať klidně píše další věci ze světa ledu a ohně, ale ať se sága neprotahuje.....
Ono taky v budoucnu Martinovi nic nebrání, když mu snad bude zdraví sloužit, napsat povídky nebo knihu z doby po skončení ságy, místo vracení se do minulosti.
Komentáře
jo jenže když jsem si tvůj příspěvěk četl a byl v půlce tak mi vycházel zas jasně Jon
myslím že na teorii kdo je AA je moc brzo když ani nevíme co by to znamenalo ale byl by to buď Jon nebo Dany (ale asi spíš ta Dany)
Jinak to jméno může mít význam... Azor pozpátku je Roza.... ať si kdo chce co chce říká, v tom toa Růže (modrá) je.
Jinak Ramsay a Velký jiní bohužel z konkurzu vypadávají, protože Jaehaerys II se myslím oženil s tou s kterou se oženil jen proto, že AA měl být z jejich přímé linie-Dany i Jon nejspíše splňují
Otázka je, co bude výhra - Světlonoš je latinsky Lucifer. :o)
Když ono jich nemohlo být tak moc. On to dokonce nebyl Jaehaerys II. ale jeho syn Aerys II. a Rhaela, z jejichž potomstva má AA vzejít, takže Aerys je mimo, takže by se s tou Boltonkou musel spustit buď Rhaegar, Viserys (ty jo, oni jim ve Světě přidali další 3 bratry a sestru umřetý v mladám věku???), nebo tak někdo... a u nich je problematické zvažovat (s ohledem na věk) otcovství Ramsíka, natož někoho z jeho předků... :o)
http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/
Jen to otevřu a už mi vaří krev v žilách při pohledu na další LEMON CAKES!!! :evil: