Nový Ice & Fire, model 2012
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire
Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@paulcz Ja sa priznám, že som si tiež nepočítal. A to to vyzeralo dosť zaujímavo :D
I když odkazy v pravé části bych osobně uvítala sytějším/tmavším písmem.
@Everett_Young Taky mě to pobavilo :)
Update: Pokus opravit.
EDIT: Ale střílet se netřeba. A dokonce mi jde příspěvek upravit! :-)
Kde je moje sluníčko?!
@brbr Bohužel jsem nepřišel na to jak. Navíc si nejsem jist, jestli už ostatní nejsou zvyklí na toto pořadí, možná by to ostatní nechtěli prohodit (snad by se dala založit anketa). No, ale stejně jsem nepřišel na to, jak to prohodit.
@alek Ale já to na Macu a Linuxu testoval :-). Jako, asi nemá smysl si něco nalhávat, prostě jsem zapomněl nastavit v HTML kódování :-D
1) Po kliknutí hneď Upravit nereaguje
2) Hodí mi to viac formulárov pod sebou
Mne to nevadí, len aby si vedel.
Jinak je to moc pěkné, jdu to víc prozkoumat :-)
@flanker.27 Dík za potvrzení. Snad to nebude blbnout :-)
@Ugla Diakritika v nicku asi půjde i když jsem to nezkoušel (pokud vím, tak to šlo i bez toho doplňku). Ale rozhodně nejdou různé sluníčka (jak už se ozýval Montezuma :-D) a další speciální znaky.
(Já si toho včera večer vůbec nevšimla!)
A jedna technická, dřív to bylo tuším nazvané Bratrstvo Noční hlídky a bylo to u přítomných.
Já osobně bych uvítala celkově trochu tmavší písmo. To v postranním panelu, i v příspěvcích.
Jo, už jsem to přejmenoval na Bratrstvo Noční hlídky, trošku jsem do toho dnes fušoval, tak proto se to změnilo :-)
Co se týče barevnosti, tak souhlasím, že dva odstíny tam nevypadají dobře (ale před tím tam byly taky! :-) ). Sjednotím a když tak udělám trošku tmavší.
Ale jinak to forum ted vypada mnohem lepe, nez vypadalo, takze skvela prace.