@paulcz Mám jednu prosbu, zřejmě nesplnitelnou. Nešlo by vpravo přehodit "Kategorie" a "Nejnovější komentáře"? Když čtu komentáře a pak si kliknu vpravo dole na ikonku "šipka nahoru" tak mě to hodí moc vysoko a zas musím rolovat dolů, abych se dostala k nejnovějším konemtářům. Dík.
@paulcz Já mám i virtuální ubuntu (virtuální kvůli záruce - musim tam 3 roky nechat ty w8 max přejít na w10), ale jak teď nemůžu ani vypnout notebook, tak ho radši ani nezkouším rozjet... Už tak stačí že se mi windows snaží každou chvíli "opravit" disk =D
Upravovat komentáře už by mělo být možný, když tak mi to potvrďte, nebo napište, že to stále nejde.
@brbr Bohužel jsem nepřišel na to jak. Navíc si nejsem jist, jestli už ostatní nejsou zvyklí na toto pořadí, možná by to ostatní nechtěli prohodit (snad by se dala založit anketa). No, ale stejně jsem nepřišel na to, jak to prohodit.
@alek Ale já to na Macu a Linuxu testoval :-). Jako, asi nemá smysl si něco nalhávat, prostě jsem zapomněl nastavit v HTML kódování :-D
@CervenKa Aha, tak to já už si popravdě vůbec nepamatoval. Ale nakonec se mi to povedlo najít, tak teď už je to prohozený (já se vždy snažím všechno hledat přímo v kódu Vanilly a ono je to dokonce v konfiguraci :-) ).
@flanker.27 Dík za potvrzení. Snad to nebude blbnout :-)
@Ugla Diakritika v nicku asi půjde i když jsem to nezkoušel (pokud vím, tak to šlo i bez toho doplňku). Ale rozhodně nejdou různé sluníčka (jak už se ozýval Montezuma :-D) a další speciální znaky.
Jinak jediný, co trochu stran grafiky dráždí mě, jsou ty dvě různé modré barvy v postranním panelu. Konkrétně ta světlá (trochu dozelena) a to, že se tam míchá s tím jiným odstínem. Ale je to asi můj osobní problém, takže nechci direktivně rozhodovat. Zajímal by mě váš názor.
@Nevada Prázdná stránka? Já to zkoušel na 2 účtech a seznam uživatelů tam vidím.
Jo, už jsem to přejmenoval na Bratrstvo Noční hlídky, trošku jsem do toho dnes fušoval, tak proto se to změnilo :-)
Co se týče barevnosti, tak souhlasím, že dva odstíny tam nevypadají dobře (ale před tím tam byly taky! :-) ). Sjednotím a když tak udělám trošku tmavší.
Me nejvic drazdi font nadpisu prvni urovne (napr. v tomto tematu uplne nahore "Nový Ice & Fire, model 2012"), to je podle me spatna volba, vypada to docela komicky.
Ale jinak to forum ted vypada mnohem lepe, nez vypadalo, takze skvela prace.
Komentáře
@paulcz Ja sa priznám, že som si tiež nepočítal. A to to vyzeralo dosť zaujímavo :D
I když odkazy v pravé části bych osobně uvítala sytějším/tmavším písmem.
@Everett_Young Taky mě to pobavilo :)
Update: Pokus opravit.
@brbr Bohužel jsem nepřišel na to jak. Navíc si nejsem jist, jestli už ostatní nejsou zvyklí na toto pořadí, možná by to ostatní nechtěli prohodit (snad by se dala založit anketa). No, ale stejně jsem nepřišel na to, jak to prohodit.
@alek Ale já to na Macu a Linuxu testoval :-). Jako, asi nemá smysl si něco nalhávat, prostě jsem zapomněl nastavit v HTML kódování :-D
1) Po kliknutí hneď Upravit nereaguje
2) Hodí mi to viac formulárov pod sebou
Mne to nevadí, len aby si vedel.
Jinak je to moc pěkné, jdu to víc prozkoumat :-)
@flanker.27 Dík za potvrzení. Snad to nebude blbnout :-)
@Ugla Diakritika v nicku asi půjde i když jsem to nezkoušel (pokud vím, tak to šlo i bez toho doplňku). Ale rozhodně nejdou různé sluníčka (jak už se ozýval Montezuma :-D) a další speciální znaky.
(Já si toho včera večer vůbec nevšimla!)
A jedna technická, dřív to bylo tuším nazvané Bratrstvo Noční hlídky a bylo to u přítomných.
Já osobně bych uvítala celkově trochu tmavší písmo. To v postranním panelu, i v příspěvcích.
Jo, už jsem to přejmenoval na Bratrstvo Noční hlídky, trošku jsem do toho dnes fušoval, tak proto se to změnilo :-)
Co se týče barevnosti, tak souhlasím, že dva odstíny tam nevypadají dobře (ale před tím tam byly taky! :-) ). Sjednotím a když tak udělám trošku tmavší.
Ale jinak to forum ted vypada mnohem lepe, nez vypadalo, takze skvela prace.