Scéna ohledně umírání Jona: Zdá se to jen mně, nebo při delší scéně jeho umírání se v druhé polovině utiší hudba, jsou slyšet pomalé lehké kroky (lze usoudit, že mohou být ženské a kolik žen je právě teď na Zdi :-) ) a změní se mu lehce barva očí a rozšíří zorničky? (takže se s ním buď něco děje nebo si všiml osoby stojící nad ním)
Není možné, že Brien se rozhodla, že Stanis má jít zaplatit za své hříchy do hlídky? To, že John bude oživen je podle mého vcelku jistota, když se Melllisandra vrátila nazpátek do Černého hradu.
@Rybba Jasně, hlavně že ti dva pitomci pak vyběhnou na ještě vyšší hradbu a skočí dolů, kde evidentně žádjných "40 stop sněhu" není, když na pláních které se neudržovali bylo sněhu sotva po kotníky... Takže Sansa a Theon by museli být také mrtví... Ale nejspíš z toho vyváznou jen s pár šrámy, protože se to tak scénáristům zrovna hodí :roll::wall:
@Rybba Souhlasím s tebou - Myrcella není mrtvá. Jen bych to s tím protijedem tipoval na Bronna, který se pojistil. Proto jsme taky absolvovali tu vcelku zbytečnou scénku ve vězení..
celé některé části byly paskvil skvělý vojevůdce podělá bitvu a můžeme pokračovat. Nevíš jestli jim došli prachy, ale dany u dotraků bez draka to ji můžou tak zajmout a odvést do vaenes dothrak. V knize u ní byl drogon, což pro ně mohlo mít význam velká jezdkyně .. atd. Nevíc jak se drogon válí po louce vystaven všemu jetsli neměli už ani na tu jeskyni, tak to je fakt smutné.
@James Sad To vpadá jako by došlo ke zničení králova přístaviště přinejmenším rudé bašty a jestli tamvidí budoucnost je se na co těšit. Jen otázka jestli to nezničí sama za pomoci draků
Komentáře
Zdá se to jen mně, nebo při delší scéně jeho umírání se v druhé polovině utiší hudba, jsou slyšet pomalé lehké kroky (lze usoudit, že mohou být ženské a kolik žen je právě teď na Zdi :-) ) a změní se mu lehce barva očí a rozšíří zorničky? (takže se s ním buď něco děje nebo si všiml osoby stojící nad ním)
nejdřív u posledního Briennina záběru a teď už i u Jonova.
Edit: zapomněl jsem na link k čemu se to vztahuje :D
http://www.buzzfeed.com/robinedds/come-at-me-crow?bffb&utm_term=4ldqpgp#.ivxwlbgkrx
To, že John bude oživen je podle mého vcelku jistota, když se Melllisandra vrátila nazpátek do Černého hradu.
A dle mého je Myrcella taky jasná