@sfik Mávnout nad tím, že přinejmenším jeden malý Stark může žít, sice můžou, ale nevím, proč by nikdo neměl zájem slova Sama a Fialky využít a negovat "nároky" Boltonů. Jo, udržovali status quo a najednou si odpůrci Boltona vzpomenou, že je čas k akci, když už je ten potencionální spojenec Standa vyřízenej, je to přesně na úrovni psaní D a D :roll:
@Jay Několikrát opakuju, proč nikomu to neříkat rozumné není, pokud si Sam, Fialka a Jon nemyslí, že Roose Bolton bude v boji proti Bílým chodchům lepší než Stannis, ale ty dál meleš pohádku o slibu (asi jediný, který by se dodržel). Konec diskuze.
Časem snad vznikne článek (a vlákno) k šesté řadě, ale zatím asi můžete diskutovat tady...
Zaujal mě ten legendární bojovník. Nemyslím si, že Darkstar se dá definovat jako "paragon of knighthood" a podle mě ani nemá Meč jitra... ten čeká ve Starfallu na někoho hodnějšího té pocty. :-) Spíš bych to tipla na Arthura Dayna a flashback z ToJ (zbožné přání?)...
áno Jonova smrť jej pomôže dostať sa na trón. Strašne mi vadí jej mimika a vyjadrovanie, kedysi to bolo len ked mala na hlave tu strašnú parochňu ale vidím že sa to zhoršuje, a ked si spomeniem na trailer na najnovšieho Terminátora >.>
@Tyrion Lannister No tak v knize zrovna jako čeká až se všichni vhodní kandidáti povraždí. Nejdřív Robert, Renly, Jofrey, patrně i Stanis no a můžeme přidat i Robba to je pěkná sbírka keálů po smrti za jejího plácání na místě a snahou stát se královnou zálivu otrokářů, což se ji moc nedaří
@Rybba@up_er taky si uvědomte kolit lidí na to kouká na netu, kdybychom znali skutečný počet lidí co to koukám, tak nám spadne čelist dolů. Sledují ti lidi napříč několika kontinenty, takže jeden díl může ve skutečnosti sledovat přes 20 milionů lidí a myslím, že to číslo bude daleko větší
@Tyrion Lannister: Jedna kousavá poznámka: Argument typu "už to musí být poměrně dlouho, když ta zpráva stihla dorazit do..." je v seriálu dost lichý. V seriálu nějak nenabrali skriptky, takže drobnosti jako teleportující se postavy, a představa, že by někdo něco nevěděl (až na výjimky, kdy je zásadní aby nevěděl) je hrozně naivní)... i když i v knize se hned všude vědělo, že Daenerys má draky, přestože po jejich narození ten zbytek khalassaru (tedy svědci) vyrazili s ní do divočiny...
Komentáře
Zaujal mě ten legendární bojovník. Nemyslím si, že Darkstar se dá definovat jako "paragon of knighthood" a podle mě ani nemá Meč jitra... ten čeká ve Starfallu na někoho hodnějšího té pocty. :-) Spíš bych to tipla na Arthura Dayna a flashback z ToJ (zbožné přání?)...
Strašne mi vadí jej mimika a vyjadrovanie, kedysi to bolo len ked mala na hlave tu strašnú parochňu ale vidím že sa to zhoršuje, a ked si spomeniem na trailer na najnovšieho Terminátora >.>
@MadrOfDragns Stannis dead, Balon next #everythingGoesAsPlanned
:D
tak co vyrazil i někdo odsud vystát si frontu