Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
4. Polievat :)
Ale chapem. Nam studna vyschla tiez, takze polievat nie je cim...
P.S.: ty zruuudny nicitel sedmikrasok!
A ty sedmikrásky mi tolik nevadily, to spíš ty pampelišky, čičorka či jitrocel. Když vezmeš plochu metr na metr a v ní je víc jitrocele a pampelišky než trávníku, tak musí člověk nasadit zbraně hromadného ničení.
@Dreamer To já tak dopadl, protože jsem se právě začetl a zapomněl jsem se asi otočit na jinou stranu :D jinak se opaluju docela dobře, pak už jsem jak hnědovlasej cikánek :D (ostatně jak říká jeden kámoš, lepší hnědej špek než bílej špek) :D ale většinou teda nejsem blázen abych si někam lehal na sluníčko, spíš takhle při tom sekání trávy je to nutnost, páč hadry se pak na mě lepí a to teda nemám vůbec rád. Pak se hold poleju kýblem studený vody, akorát u toho nevypadám jak borci z Baywatch :D
Ale myslim si, ze se to zvysi az tak na 27 pres tyden, jestli se ta teplota venku nesnizi.
Právě jsem zachránila rosničku, co si řekla, že nejlíp je na žaluziích. Akorát netušila, že je stáhneme dolů a bude to na ni pálit.
Lituju cestáře, řidiče kombajnů a další.