Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1309310312314315581

Komentáře

• Páni, uvolnění frustrace :D to jsem měl dát do Lampárny :D nu což, příště :D
  • upraveno 7. srpna 2015
    Zabudol si na
    4. Polievat :)

Ale chapem. Nam studna vyschla tiez, takze polievat nie je cim...

P.S.: ty zruuudny nicitel sedmikrasok!
  • upraveno 7. srpna 2015
    @Hildegarda jen jim to vysvětluj dál :) nestojí to pak za ty jizvy a běhání po doktorech, z vlastní zkušenosti vím o čem mluvím.
  • upraveno 7. srpna 2015
    @Hildegarda Chvíli jsem zaléval, ale ono pak si člověk musí uvědomit že ač z vlastní studně je to už moc velké plýtvání.. Takže jsem se na to vykašlal, ale ono soused zalejval jak divej a má to úplně to samé jako já. Tam to spíš zlikviduje to sluníčko než nedostatek vody.

A ty sedmikrásky mi tolik nevadily, to spíš ty pampelišky, čičorka či jitrocel. Když vezmeš plochu metr na metr a v ní je víc jitrocele a pampelišky než trávníku, tak musí člověk nasadit zbraně hromadného ničení.

@Dreamer To já tak dopadl, protože jsem se právě začetl a zapomněl jsem se asi otočit na jinou stranu :D jinak se opaluju docela dobře, pak už jsem jak hnědovlasej cikánek :D (ostatně jak říká jeden kámoš, lepší hnědej špek než bílej špek) :D ale většinou teda nejsem blázen abych si někam lehal na sluníčko, spíš takhle při tom sekání trávy je to nutnost, páč hadry se pak na mě lepí a to teda nemám vůbec rád. Pak se hold poleju kýblem studený vody, akorát u toho nevypadám jak borci z Baywatch :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 7. srpna 2015
    U nás na Severu 27 ve stínu. Zlatý Jizerky :-D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Ja mam ted doma 25,9 :) ... Tluste zdi + prizemi :)
    Ale myslim si, ze se to zvysi az tak na 27 pres tyden, jestli se ta teplota venku nesnizi.
  • @Achileus Kde je u vás na severu a jak se tam člověk může dostat?
  • Jsem se šla schválně podívat, vevnitř zatím 27, venku aktuálně 35... :wall: Já jsem teda léto nesnášela vždycky, ale co se předvádí letos, to už je fakt peklo totální. A hlavně to sucho, když vidím tu zahradu, tak se mi chce brečet. A zlepšení na obzoru žádné. :onfire:
    upraveno 7. srpna 2015
    @sfik Jizerské hory, konkrétní místo Jizerka. Musíš jet do Harrachova a pak podél Jizery po modré, ale pozor zítra tam má být 30 :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mobil tvrdí, že vonku je 33°, ale neviem koľko vnútri. No teraz som bol so psom a tipol by som, že minimálne o 3-5° menej, hoci v tipovaní mier nie som zrovna šikovný.
  • upraveno 7. srpna 2015
    Už vidím jak budou slibovat "bouřky z horka" .. to mě vždycky fascinuje, když sleduju radar, jak se to kolem nás elegantně stočí a nepadne ani kapka :D
  • Venku 36.
    Právě jsem zachránila rosničku, co si řekla, že nejlíp je na žaluziích. Akorát netušila, že je stáhneme dolů a bude to na ni pálit.

Lituju cestáře, řidiče kombajnů a další.
    Já lituju všechno co má kožich
  • @Achileus Třeba Leoše Mareše? :-)
  • @brbr Mě napadla jedna vychovatelka z intru :D hnedle taková nepříjemná asociace :D
    @brbr toho hlavně :-D
  • @brbr: Řidiči kombajnů na tom zdaleka nejsou tak špatně (alespoň těch moderních). Je jim určitě příjemněji, než kancelářským krysám bez klimatizací. Akorát si musí dávat pozor, aby jim to neblaflo. :-)
  • @Velbloud U nás byl včera s takovou herkou, že jediná klimatizace jsou otevřené dveře. A to si moc nepomohl.
  • Já jsem dopoledne byla na koupališti ve stínu a je to jedna z mála věcí, co v Praze jdou lidsky dělat. Teď si hovím relativně pohodlně za zavřeným oknem, ale na lodžii to odhaduju tak na 38 stupňů. Začínám vyhlížet krásné slunečné říjnové dny :D
  • kdyby bylo celej rok babí léto, tak to bude ideálka, a na horách sníh, aby si nížinní domorodci občas mohli vyjet se sklouznout a pak se zase vrátit do snesitelného klimatu :D
  • upraveno 7. srpna 2015
    Minulý týden jsem v tom ochlazení nadšeně sháněla tematický ohoz na zítřejší akci a radovala se, jak se zadařilo. Všecko dlouhý. :wall: Buď se uvařím, anebo stejně půjdu za "turistu".
  • Já teda radši vedra než zimu.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já teda ráda teplo, ale tohle už není teplo, to je humus!
  • Já teda extrémismus nerad v žádné formě...
    upraveno 8. srpna 2015
    .
  • @Tyrion Lannister spoiler spoiler spoiler spoiler....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.