Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1133134136138139172

Komentáře

• Lidi? mam obrovskej problém, v CKII mi v ironman modu za brity zničehonic začala vyskakovat tato hláška, hraju tam nejakejch 250let a do te doby celkem bez problémů, občas tam sice vyskočila třeba po 2 hodinách hraní, ale stačilo restartovat hru a zas to ukládalo normálně, nevíte co s tim? Vim co ty bláboly znamenaj, ale přesto že sem si ve hře promazal staré sejvy z jiných kampaní a nemam tam žadné zakázané znaky (jak by bejt mohly když na ten sejv jedu 250let) ... image
  • http://steamcommunity.com/app/203770/discussions/0/522730076171718677/?l=czech
    tady jsem našel nejaká řešení, jenže hru přes steam nemam (což mi znemožnilo hrát i GoT mod) a ted se sere i normální hra, mam chut se na to vykašlat
  • si to pořid na steamu a mělo by ti to fungovat dobře
  • PaxterRedwynePaxterRedwyne Ripe for victory
    Tak hrát GoT mod jde i bez steamu.
  • @DanielSvatoš asi to tak udělám, nejprve ale bude potřeba stahnout si steam :D

@Paxter Redwyne to určitě ano, jen bych musel stahnout nejakou tu verzi kterou nemam, nebo to nejak depatchnout což neumim
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Marek alebo pockaj na nejaky update toho modu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Pustil jsem se do Cities Skylines, taky dobrej žrout času :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Monte Karstark Hral si aj Simcity nové? Vedel by si to porovnať?
    Simcity jsem hrál jen starší Societies a to bylo tak trošku o něčem jiném. Takže to srovnat nemůžu. Ale na první pohled je Skylines méně candy a má asi víc propracovanou správu města a dopravy.
  • Neví někdo z vás jak na steamu aktivovat starou originálku hry která nemá žádný ochranný klíč který steam chce zadat?
    @Everett_Young To asi nejde. Musel by sis tu hru koupit znovu přímo na steamu. Můžes si ji maximál přidat do knihovny, ale nebudou ti fukgovat žádný steamem přidaný hodnoty jako achievementy, workshop, atd. Jediné co bude fungovat je, že lidé uvidí co hraješ a budou to moci sledovat.
    Tak kdo už máte objednanou limitovanou edici Srdce z Kamene s prvními gwintovými balíčky?
    Nebo už jste si kartičky vytiskli a nastříhali sami?
  • koupeno :D ale doufám že v tom dalším datadisku budou taky karty protože sběratelku základu nemám
    Pokud vím, tak v základu žádné karty nebyly. Očekávám, že Sever a Nilfgaard budou v tom druhém rozšíření.
  • ajo máš pravdu ty karty byli jen k Xboxu
    upraveno 10. září 2015
    To už príde trocha moc divné aj mne, ale zaujímavý nápad :D Hoci najlepšie sú aj tak zase komenty.
    It's gonna' really suck if a rare pokémon's nearby and I'm at a formal event.
    I'm so sorry, but there's a tyranitar outside and you know I have to go deal with this
    Breaking News: Man walks into a volcano, to his death, trying to catch Volcarona.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Musím vyzdvihnout a pochválit nový mód Crusader Kings 2: A Game of Thrones 0.9.6

Nádherné změny jsou vidět!!!!!!!! Tvůrci přidali do hry Jiné, takže se ve scénáři Feast for Crows můžete připojit k Jonu Sněhovi ve válce o Úsvit :twisted:
    image
    Další změnou je Válka pěti králů, scénář Clash of Kings se posunul do doby až po Renlyho smrti, Margaery už je s Joffreym a vaše armáda je připravena vyrazit napochod směrem k Černovodému proudu. Nutno říct, že potěší, že má Stannis novou vlaječku ctící jeho standardy v knize.
    Největší náhul ovšem je vidět v módu Feast for Crows. Ohrožují vás Jiní, Roose Bolton, Lannisterové a Aegon, každý chybný krok vás stojí vítězství. Vraždit pomocí stínů už není, tak jednoduché. A když už se vám konečně podaří získat trůn, hra vás vrhne do další války, aby jste si ho udrželi :twisted:
    A co si budeme nalhávat, paringy jsou neomezenou škálou různých zvrácených kombinací
    image
    To je prostě naprosto mistrovské dílo.
    :twisted:
    Navíc si Stannis pořídil nového domacího mazlíčka
    image

Určitě budu informovat o novinkách v dalších scénářích a v hraní za ostatní postavy, každopádně vřele doporučuji, po seriálu mi tohle neskutečně spravilo naládu a otevřelo nové prostory mým fantaziím :applause:
  • Nevím, jestli to už zde nebylo, ale je to pěkný easter egg.
    image
    image
    image
    upraveno 30. září 2015
    Tak Dire Wolf v H7 je v české lokalizaci přeložen jako Pravlk :roll:
    A jinak, už někdo paříte H7?
    upraveno 30. září 2015
    @Monte Karstark On to ale Pravlk je (minimálne v slovenčine)... Neznie to fantasy, ale je
    @Gepeto No je to přeložené správně, mě ale překvapuje ten bordel v překladech. V originále:
    Dire Wolf - Silverback

Nejvíc se nabízí Zlovlk ale místo toho se přišlo s překladem: Krutý vlk - Stříbrohřbet a nakonec po vydání hry na člověka vybafne: Pravlk - Alfa samec
    @Monte Karstark Jo ták, ja to nehrám, takže som netušil, že ide o bordel v prekladoch :)
    upraveno 3. listopadu 2015
    Izometrická, dobře vypadající plošinovka plná rébusů a rubaček? Severská mythologie. Hlavní hrdinka nařachaná válečnice se sekerou. Epický bossfighty v obtížnosti utra při kterých budou padat hlavy samotných bohů, a to vše v hrubozrné islandštině? Že vám k dokonalosti chybí už jen epický soundtrack? Tak tady ho máte!
  • To vyzerá absolútne bohovsky. Od Dust: The Elysian Tail som dobrú plošinovku nehral.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Všichni svou pozornost upírají na film, ale spolu s ním se dočkáme i dalšího WoW datadisku. Plamenná legie po dvou porážkách útočí znovu, aby dostala přes hubu. Co k tomu Kiljaedana vyjma sebevražedných sklonů vedlo nevím, ale použijí Sagerasovu potopenou hrobku jako portál. Nepřátele, co se návzajem neustále vraždí se zase jako na zavolanou spojí :D. Každopádně Sylvanas a Varian jsou COOL :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Tyrion Lannister uplne presne to iste napadlo aj mna.
  • Nedávno (je to měsíc stará zpráva, ale všiml jsem si toho až teď) na steamu tvůrci oznámili, že hratelná a volná beta Naval Action vyjde ještě letos.
    Komu blbnutí s lodičkami v ACIV připadalo plytké a arkádové a Age of sail, nebo Empire Total War zase moc neovladalené, tohle by mohl být konečně první slušný simulátor plachetnic od dob Cutthroats. navalaction.com/#ageofsail.
  • @Tyrion Lannister Spíš to bude pěkná píč.. Nevím proč tam cpou Iliho zase jen pumpování peněz jak od Blizzardu známe :/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.