@Hildegarda O.K., tak jsem nám to pro jistotu upravila ;) I když silně pochybuju, že to tady někdo vůbec sleduje a navíc už ta série byla odvysílaná dokonce i v češtině :))
@Nevada myslela som herecku, len meno sa mi akosi tazsie pamata ako postava :). Sutazila v Guest Actress v Drama Series. Vyhrala zenska z The Americans.
@Dreamer V kategorii serialov (drama) to bolo medzi GoT a Homeland Orange Is the New Black Better Call Saul (uz ste niekto videli?) Downton Abbey House of Cards Mad Men Nevidela som ani jeden, tak posudit neviem, ale co sa tyka rezie, tak myslim, ze aj The Knick od Soderbergha mal slusne nasliapnute. Co GoT nebral, to bola kategoria hereciek (Lena a Emilia), kde vyhralo OITNB. Ale tu by si to Lena mozno zasluzila.
Znama mi prave odporucala, ze oceneny How To Get Away With Murder sleduje a odporuca. Je tu niekto na tom rovnako?
@Hildegarda V šatech se nevyznám (ačkoli uznávám, že ta růžová vypadá opravdu kýčovitě a debilně), ale co je na nich jinak špatně? Ale souhlasím, že Gwendolyn tu vypadá nejlépe.
@Everett_Young Ako uz povedali damy predo mnou - zeny pod 160 cm maju modnou policiou priam zakazane trojstvrtovu dlzku sukien, ktora ich iba pricapi k zemi a aplikacia na topankach este viac pritahuje pozornost na uz aj tak poriadne skratene nohy. Preto by napriklad zirafy nemali nosit minisukne a prilis vysoke podpatky. Najma vtedy, ak si za partnera na party vyberu Toma Cruisa :)
Komentáře
http://www.tvrage.com/Breaking_Bad
Proto jsem čekala, že v cenách pobere, co půjde. Byla to poslední šance. O to víc mě štve, že cenu nedostal Josh Charles :(
http://www.imdb.com/emmys/nominations
mi to ukazalo iba hlavne kategorie.
Ale True detective nastve...
I když silně pochybuju, že to tady někdo vůbec sleduje a navíc už ta série byla odvysílaná dokonce i v češtině :))
Olenna ale nesutazila v technickej kategorii :)
GoT pobral, co mohol. Vratane najlepsieho serialu, rezie, Petra Dinklaga a aj pani bratia za scenar si prisli na svoje...uroda necakana
V kategorii serialov (drama) to bolo medzi GoT a
Homeland
Orange Is the New Black
Better Call Saul (uz ste niekto videli?)
Downton Abbey
House of Cards
Mad Men
Nevidela som ani jeden, tak posudit neviem, ale co sa tyka rezie, tak myslim, ze aj The Knick od Soderbergha mal slusne nasliapnute.
Co GoT nebral, to bola kategoria hereciek (Lena a Emilia), kde vyhralo OITNB. Ale tu by si to Lena mozno zasluzila.
Znama mi prave odporucala, ze oceneny How To Get Away With Murder sleduje a odporuca. Je tu niekto na tom rovnako?