Odpad

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Komentáře

• upraveno 29. října 2006
  • upraveno 29. října 2006
  • upraveno 5. listopadu 2006
  • upraveno 19. ledna 2007
  • To je nádhera, tady je i eko-téma. :dance:
    Ja tiež triedim odpady - plasty, papier, sklo, bio (pri bytovke máme aj kontajner na oblečenie)... ale ono vždy ostane niečo, čo sa nikam než do bežného smetiaka odtriediť nedá.
    Čo sa týka sprejovania, myslím, že je fajn, ak majú nejaké miesto vyhradené pre sprejovanie. Keby bolo zakázané všade, nebolo by safe nič, takto je vyššia šanca, že ozaj podstatné veci ostanú nepoškodené, zatiaľ čo pouličný umelci sa vybúria inde. Taktiež graffity (ak nerátam narýchlo odbyté vlnovky a vulgarizmy), môže vyzerať fakt krásne a byť priestorom pre rozvoj sprejera, aj pre výzdobu mesta. Počuli ste o niečom takom ako "Underbridge gallery"? Tam kde chodím do školy, to je a aj v Bratislave som to videla. Asi je to organizovanejšie než bežné grafiťáctvo a zahŕňa to aj klasika natieranie so štetkou, ale tam sa vám dajú urobiť tak pekné a jedinečné obrázky - tam kde chodím do školy sú to osobnosti daného mesta a vyzerá to fakt skvelo. Takže som za graffity na vyhradených priestranstvách, prípadne ešte priestranstvách, kde už ani pes neštekne a bez tak to štát necháva rozpadnúť sa, a predovšetkým s cieľom rozvinúť kreativitu a zručnosť sprejera.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 24. listopadu 2015
    @Aviv Nekrofile! :-D
  • AvivAviv
    A to jako proč? :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv Oživujes roky mrtvé topicy
  • Keby nekromancia nemala svoj pôvab a nepredstavovala oceán úžasných možností a rozvoja, nebola by dosiahla taký rozkvet. Dle mého mínění je to vznešené tajemné umění, které si zaslouží úctu místo předsudku a je hodno profesionální pozornosti jež nezatracuje, no rovněž nepodceňuje tohle učení, neboť umí být zrádné jak hluboká voda. :3eyed: :-D
  • AvivAviv
    A sme OT. Tu sa má riešiť životné prostredie, spôsoby, akými je možné ho ohroziť i chrániť a nadmieru podnetná téma odpadu. :D
  • @Aviv Mně osobně se teda graffity ani sprejování obecně vůbec nelíbí. Ale to možná bude tím, že se mi celkově nelíbí novodobá kultura (teda až na pár výjimek) a to ani nejsem žádný starý dědeček :) Ať si říká, kdo chce, co chce. Obrázek má být v rámečku a stěna bílá... :P
  • A keby sme okolo sprejerského diela nasprejovali, alebo dokonca nalepili pekne trojrozmerný rámik a okolo neho to zamatlali bielou farbou?
  • Ano, to by možná šlo... ale musel by být v rohu podepsaný autor a dílo by mělo jít i jednoduše a rychle zničit :)
  • Ja som myslela, že toto podliehanie zničeniu je skôr nedostatkom diel.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.