Zima se blíží
Ladovská zima za okny je!
Dneska napadl v Praze sníh, to jsem tady ještě neviděl. Skoro jeden centimetr, kalamita! Nechci vidět, jak to bude vypadat, až přijedu domů, tam budou závěje alespoň metr a půl. :roll:
A jaká zima se líbí vám? Ta letošní, když jsme sníh skoro ještě neviděli a užívali si slunných dnů? Nebo ta loňská, když byl prosinec od října až po březen?
A co globální oteplování? Budete emigrovat do Tuniska, nebo na Aljašku? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já si dělala maraton přes polovinu města protože rodina nebydlí na hromádce, taky v škole máme Andělskou poštu a kromě čokolády se mi dostalo i jedné brambory.
Na Mikuláše jsem dostala ovoce a hořkou čokoládu, byl to dlouholetý a krutý boj než se rodiče a prarodiče podařilo přesvědčit, že ti čokoládoví čerti a podobně budou akorát celý rok strašit v kredenci, ale vyplatilo se :D
K čokoládovým čertům toliko: Jednou mi přišel recept na rumové pralinky - vezmi čokoládovou figurku, odstraň vršek, nalij rum... a kupodivu to bylo kolem Mikuláše, kdy se objevovali figurky XXXL :o)
@sfik: Já si kolem třicítky koupil 24 kindervajíček,... hned se do práce chodilo radostněji (i po víkendech)... a ten mikulášský skluz byl taky fajn... A minulý týden jsem koukal, že je mají v akci a marně jsem přemýšlel, kvůli čemu jsem si jich tehdy koupil "hodně"... hmmm, skoro stojí za opáčko :o)
A čo si v tých vajíčkach našiel?
Ale jinak ve Westerosu se možná zima blíží, ale s "globálním oteplováním" to v reálu moc reálně nevidím... ale alespoň na to konto včera vyšel docela nezajímavý článek o křížení ledního medvěda a grizzlyho... - první exemplář byl uloven asi 2005 (to není až tak zajímavé). Zásadní informace je, že prvního "pizzlyho" ulovil jistý Martell. :o)
"mladá paní" se prej říká, dokud bába slyší
Glacier recording 2014
Fading sun
Vena Leikros
Frozen
Concert Oulu
+
Nejaké info o výrobe takejto hudby...