Dílo hodné mistra! Opravdu bych neřekla, že autor je jen tak obyčejný "smrtelník", který si sem ve svém volnu odskočil napsat fan povídku. Svou propracovaností, délkou i strhujícím dějem mi spíš připomíná kvalitní knihu a pokud tak již neučinil, mohl by o jejím vydání autor uvažovat. Díky za úžasné počtení!
Ze začátku jsem byla sklamaná, protože jsem se v textu ztrácela. Vadilo mi že nevím kdo mluví s kým, kde jsem, kdy tam jsem, byly nejasné přímé řeči. Od jaro 34 BC (mimochodem,, co znamená to BC, přespokládám, že ne before Christ) to ale začalo být dobrý a začala jsem se bavit. Nakonec je s toho dobrá povídka. Mimochodem o co jde v tom epilogu?
Hm, tak to je mazec. Super příběh, hezky napsaný, plný zvratů a překvapení. Úmyslně neříkám povídka, protože svým dějem, propracováním a délkou rozsah povídky zdaleka přesahuje. Super čtení a za mě jasná 1. :applause: Kéž by se mi někdy podařilo napsat něco takhle dobrého.
Velmi povedené! :-) Hodně se mi líbilo zapojení mytologie do tohoto opravdu originálního příběhu. Ač tam těch jmen bylo fakt dost a přiznávám, že se mi pletla. Taky bylo poznat, že autor si tyká s historií Písně, což obdivuju. Jediným malilinkatým mínusem tak pro mě byla snad jen délka, která byla na můj vkus už moc, ale jinak samá pozitiva ;-)
Komentáře
BC je před Dobytím (before conquest)
- jsou to letopočty používané v Písni
Hodně se mi líbilo zapojení mytologie do tohoto opravdu originálního příběhu. Ač tam těch jmen bylo fakt dost a přiznávám, že se mi pletla. Taky bylo poznat, že autor si tyká s historií Písně, což obdivuju. Jediným malilinkatým mínusem tak pro mě byla snad jen délka, která byla na můj vkus už moc, ale jinak samá pozitiva ;-)