Já měl za to, že Ned hodlal dcery vypakovat a že tam Starkové měli sbalené věci a že tam Arya šla kvůli tomu, aby si něco vzala (což měl ostatně v úmyslu i on, akorát, že jemu to nepatřilo, tedy zloděj), ne že by na něj jen tak narazila cestou po chodbě... Ale možná si to nepamatuju přesně (a už vůbec nevím, kolik toho spolu nakecali, než se začalo píchat).
No sbalené již bylo a Arya utíkala od strážcu co se pustili do boje s Prvním šermířem Braavosu a před tím než vypochodovala z Rudé bašty se ještě zastavila po Jehlu. Kluk ji uviděl poznal a jal se přivést tuhletu zajatkyni k těm co šéfujou. A ta si vzpomněla na Jonovu radu a bylo. First kill at the age of eight.
sorry za pozdní rekaci, byl to Jamie...a to sem si říkal že to nebude tak snadný :) Jayi, zadáváš(i když nebylo to v přítomnosti Cersei ale bylo to v už v Řekotočí)
... ale jinak mám pocit, že máš pravdu, takže klidně zadej (tvým doplňkem potvrzený pocit). PS. Ani ne tak obrazně, jako jsi to "zabil" tím, že ho to stálo život... a s přispěním Wiki buď nějaká kapitola z Vichrů, kterou neznám, nebo nějaká, kterou znám a tohle jsem z ní nepochopil... PPS: A víš jak blbě se odpovídá, když máš pocit, že to dotyčný ví, ale nemáš jistotu a zároveň to odpovědí nechceš propálit... :o)
@Tlustá_Skála: Ach jo... :o) @Tarin: zadáváš, jestli to z toho nevyplynulo.... :o) Mimochodem, sem tam padnu na výborné citáty,... ale když jsem se trefil, tak úplně prázdno... :o)
Komentáře
PS. Ani ne tak obrazně, jako jsi to "zabil" tím, že ho to stálo život... a s přispěním Wiki buď nějaká kapitola z Vichrů, kterou neznám, nebo nějaká, kterou znám a tohle jsem z ní nepochopil...
PPS: A víš jak blbě se odpovídá, když máš pocit, že to dotyčný ví, ale nemáš jistotu a zároveň to odpovědí nechceš propálit... :o)
@Tarin: zadáváš, jestli to z toho nevyplynulo.... :o)
Mimochodem, sem tam padnu na výborné citáty,... ale když jsem se trefil, tak úplně prázdno... :o)