Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ja si myslim, a doufam, ze vyhraje Clintonova. Je v podstate docela podobna Obamovi, coz mi vyhovuje :)
http://www.yelp.cz/biz/ebedou-praha
Zmiňuju ho proto, že v něm občas naše rodina nakupuje a taky proto, že dcera majitelů byla spolužačka a kamarádka mojí ženy. Já své názory nezakládám na předsudcích.
Jsem dost zvědavá, jak to dopadne...
Ty je hodně nemáš rád, že? :D Jen to ne, bohové. Zazdili by si jedno z nej zdravotnictví. A školství, když si zaplatíte (a tím pádem si toho vážíte), tak také špičkové.
Dostudovat skolu s $200000 dluhem mi taky neprijde uplne super. Navic si nemyslim, ze ta kvalita toho skolstvi je nejak zasadne lepsi nez treba tady, minimalne ne v mem oboru. Pracuju s hodne americany a ze by byli nejak zasadne lepsi se rict neda.
Edit: tady mas ucet za kousnuti hadem, $150000 :D
http://i.imgur.com/BbQgU8a.jpg
Před časem jsem tui uváděl statistiku, podle které asi 60 % (snad si to číslo pamatuju správně) aktiv americké vlády tvoří studentské půjčky, což podle mě není dvakrát žádoucí stav.
P.S. Nechci tu žádnou hádku o USA, nelíbí se mi tam hromada věcí. Ale tak to máš všude. Přesto se najde i to, co se mi tam líbí. Když dřeš a makáš, nemáš se zle. Záleží, co si vybereš za práci, samozřejmě. Věda, výzkum i vzdělání v mém oboru je tam jinde, proto.
Snažím se čeprat z velkého počtu zdrojů. Od známých, kteří v USA byli (jsou), po ty, kteří mají zkušenosti konkrétně s tím, co chci dělat v USA já. Včetně různých publikací, dokumentů, já nevím čeho všeho :) Samozřejmě plánuji v rámci školy i sovji vlastní cestu za moře, uvidíme.
A lidé jsou různí. Někomu se bude líbit na Aljašce, někomu v Karibiku... někdo chce do Itálie, jiný by dal cokolivza život v buši někde v Africe. V tomhle ohledu je svět krásný a rozmanitý a buďme vdečni, že můžeme dnes cestovat kamkoliv (téměř) chceme. Já si toho moc vážím. Stejně jako si vážím vzdělání. I proto se mi líbí práce, kteoru jsem si vybral. Mohu ji dělat skoro po celém světě... A konkrétně v USA opravud napříč kontinentem a to se mi strašně líbí :)
... Tak a módní policie, do mě,... a zaslouženě, protože mi nikdo ani dutkama nevymluví, že se Špaček mýlí v hodnocení zouvání na návštěvě a že v létě na tůru není nad to doplnit sandály o ponožky... :o)